Nederland, Zwolle9 maart 2016, door Maartje

Wijnfestival Zwolle – 5 juni 2016

Nederland, Zwolle, 9 maart 2016, door Maartje

Wijnfestival Zwolle – 5 juni 2016

Woensdagavond = de hort op willen voor een hap en een drank, want bijna weekend. Al halen we die hap net zo gemakkelijk in huis, want nog geen weekend. Omdat dat zo lekker de week breekt. En dus de beste woensdag-kaas-wijn-tips, iedere week, uit of thuis, graag gedaan, met dit keer de beste tip voor op de agenda (toch weer dat weekend): het Wijnfestival Zwolle.

Toegegeven, wij van Bart begeven ons voor onze (Hollandse) tips & tricks voornamelijk in de randstad maar... máár...  here comes Zwolle! Net als vorig jaar, toen Wijnfestival Zwolle voor de vierde keer werd georganiseerd, de zon knetterhard scheen en het festival (alweer) de allerleukste van Zwolle bleek, organiseert de club achter Het Wijnhuis Zwolle (een begrip in de stad) ook dit jaar hun Wijnfestival. En dus zeggen we op 5 juni 2016 met liefde wederom: hálló wijnboeren! Want het zijn die 'boeren', ofwel de wijnproducenten, die het festival maken.

Uit de wijde omgeving komen ze om de Blauwvingers (a.k.a. de inwoners van Zwolle) plus alle daggasten (pick us) te laten proeven van hun lekkerste wijnen. En om masterclasses te geven; inschrijven is een must, anders kom je er niet tussen - een gemiste kans. Wijnfestival Zwolle

foto rechts via @bbugle