1 maart 2021, door Maartje

Willy Zuid – om te smullen strandhuisjes in Katwijk aan Zee

1 maart 2021, door Maartje

Willy Zuid – om te smullen strandhuisjes in Katwijk aan Zee

"Jamaarjamaarjamaar... Ik wil óók zo graag een keer zo'n strandhuisje! Maar ze zitten altijd zo snel vóhól!" Klopt. Daar zijn twee oplossingen voor (of eigenlijk drie maar die laatste wil je niet horen). De eerste: vroeg boeken. Nu al voor de volgende zomer-vroeg. Optie nummer twee: het buiten de gebaande paden zoeken! De welbekende standhuisjes die hun marketingplan al jaren on fleek hebben, zijn inderdaad lastig te boeken, maar er zijn nog zoveel meer sympathieke ondernemers met geweldige accommodaties die misschien wat minder tijd en energie steken in zaken als marketing en social media maar des te meer in hun zaak.

Had je al eens van Willy Zuid gehoord? In Katwijk? Welnu, de mensen van Willy Zuid (topnaam overigens, dat terzijde) hebben een handjevol om te smullen strandhuisjes op het strand van Katwijk aan Zee. Op. Het. Strand. Smullen.

Willy Zuid

Willy Zuid

Afijn. Smullen dus. Vooral als het weer even meezit (al is er ook niks mis met een fikse Hollandse zomerbui op de daken van het huisjes). De comfortabele beachbungalows worden nog eens geflankeerd door een fijne strandtent met dezelfde titel én honden zijn welkom. Extra bonuspunten voor de mogelijkheid om je eigen huisje te kiezen: ben je er op tijd bij, en zijn er nog een paar huisjes naast elkaar vrij, dan is er natuurlijk helemaal niks leukers dan dat je buren een stel vrienden zijn. We doen maar een suggestie.

En verder? Verder zijn de huisjes op het strand precies wat ze  moeten zijn: van die blauw-witte Scandi-stijl hutten waar je nooit meer weg wil. No fuzz, wel luxe, nergens té.

Extra pluspunten? Katwijk is leuk! Lees maar: 5 x het leukste van Katwijk

Toch misgepakt? Check dan ook even deze lijst: Strandhuisjes in Nederland, de leukste!