15 november 2019, door Michel + Renske

Cocoonen maar: 5x de lekkerste winterse pyjama’s voor de mini

15 november 2019, door Michel + Renske

Cocoonen maar: 5x de lekkerste winterse pyjama’s voor de mini

Het is je vast niet ontgaan: Sint brengt kou met zich mee. Heel veel kou. En brengt ons dat niet bij het hele idee van winter? Dat het buiten zo godsammekes koud is, dat we het binnen wel gezellig en warm móeten maken? Say no more, Sint, no more. We got this. Kaarsjes aan, potten thee op tafel en de mini's in winterpyjama's laten rondhupsen en voilà, je komt een heel eind. Wij hebben de vijf lekkerste winterse pyjama's voor je op een rij gezet. Alstu!

Khasto

Khasto

Nou vooruit, dit moge wellicht een hele duidelijke zijn, maar toch, we lichten hem graag nog even toe. Ten eerste! De pyjama’s van Khasto zijn zacht, zachter, zachtst en gemaakt van licht katoen. Ten tweede: ze zijn enig en schattig, simple as that. Voor mini’s onder het jaar heb je een luxe romper, die we stiekem gewoon een onesie noemen. Maar dan pyjama stijl dus.

Sleepy Doe

Sleepy Doe

We waren al fan van de print met kersjes. En we waren ook al fan van de print met bloemetjes. Maar nu is daar ook de pyjama met zwanenprint van Sleepy Doe en wat denk je? Fan van. En tip: dit merk is onder andere te koop bij Big & Belg en Moonloft. Het brein achter dit Britse, dromerige merk is Sophie. En Sophie wilde duurzame pyjama’s maken voor zowel kids als mama. Oh en geheimpje; als je een pyjama voor jezelf koopt is de pyjama van je kind nóg leuker. Probeer maar.

 

 

Jenest

Jenest

Dat wij fan zijn van Portugese invloeden, moge duidelijk zijn. Kijk maar naar Martine Love. Niet zo heel gek dus dat we ook fan zijn van Jenest. Een mooie, tijdloze en vooral leuke combinatie van Portugese invloeden op Hollandse praktischheid. Jenest wordt overigens gewoon ontworpen in Nederland, maar fairly geproduceerd in Portugal. Wat we ook leuk vinden: bij Jenest maken ze graag tijdloze items, zodat ze doorgegeven kunnen worden van kind op kind. En óók leuk: Jenest heeft geregeld pop-ups in Nederland.

Ando Stores

Ando Stores

Oké, beetje vals spelen. Dit is niet echt een merk, maar een verzamelshop. Foutje, moet kunnen. Niets aan de hand. Bij Ando Stores heb je een reuzegrote keuze aan leuk, clean en kwalitatief goed nightwear voor de mini’s. Als je bij de pyjama’s nog niet verzadigd bent, check dan even de jumpsuit section.

Feetje

Feetje

We geven toe: het kan zijn dat nostalgie hier een rol in speelt. Maar wat wil je ook, de welbekende wafelpyjama’s van Feetje zijn na 35 jaar nog steeds leuk, fijn en goed. Verkrijgbaar in de standaard blauw of roze tinten, maar sinds een aantal jaar ook in grijs en geel. Kwartetten dan maar?