7 oktober 2020, door Michel + Renske

Ook daar zijn we Bart voor: 10x ieniemienie kadootjes voor in de schoen (onder 10 euro!)

7 oktober 2020, door Michel + Renske

Ook daar zijn we Bart voor: 10x ieniemienie kadootjes voor in de schoen (onder 10 euro!)

Nog een dikken maand en dan komt die lieve baardmans weer aan in Nederland en wij weten nu al: hij is één essentiële zaak vergeten. 'Wat dan?' horen we u denken. Nou, heel simpel: de zon. Het wordt namelijk bar. Zie ginds komt ... een stortbui? Die kans zit er best in. Want naast kou worden er ook nog plensbuien voorspeld. En nu weten jij en ik allebei dat je met zulk weer echt niet op jacht wil gaan naar leuke schoenkadootjes. Dus laat je Sinterklaas niet in het water vallen en hop hop, scroll door onderstaand lijstje en bestellen maar! Je kan er nooit vroeg genoeg bij zijn.

 

Verhalen zaklamp - Moulin Roty

Verhalen zaklamp - Moulin Roty

Ooh wat vinden we dit een topcadeau. De verhalen zaklamp van Moulin Roty. Hoewel het laatste verhaaltje voor het slapen gaan misschien wel he gezelligste momentje van de dag is, is het inmiddels ook wel een routine geworden (wie kent het boekje immers ondertussen ook niet van links naar recht en van achter naar voren). Doorbreek de routine met dit geniale verhalen zaklampje. Je koopt eenmaal de zaklamp (met 3x verhaaltje erbij!) en daarna eeuwen plezier van. Je kunt daarna nog los filmpjes in de schoen kado doen, want hier kan je er niet genoeg van krijgen. Gordijnen dicht, kamer donker maken en de kids hebben een eigen cinema. Easy does it.
€12,90 voor de verhalenzaklamp incl 3 verhalen. Losse verhaaltjes 6,90 (3 verhalen).
Verkrijgbaar bij Wijswest, bijvoorbeeld.

Naar het Museum - boekje

Naar het Museum - boekje

Boekje voor maar 8 euro en ó zo leuk. De pagina’s zijn allemaal een andere vorm en daarom gebeurt er al veel voor je überhaupt een woord gelezen hebt. Een groot avontuur voor de kleintjes!
van Gottmer via Elenfant, € 7,99.

Auto's van Kinsmart

Auto's van Kinsmart

Jeeps, cabrio’s, oude kevers… De vierwielers van Kinsmart bestaan natuurlijk al een tijdje, maar ze zijn helemaal herontdekt door onze favo winkel Big&Belg. Zo koop je hier de hippie bus of de roze oldtimer. En tussen jou en ons, wij worden er stiekem ook blij van.
van Kinsmart via Big&Belg.

Beestjes van Holztiger

Beestjes van Holztiger

Speelgoed met een vleugje nostalgie, want: hout. De houten beestjes van Holztiger maken een prima schoenvulling. Zo varieert de range van prijsjes van € 4,95 voor een kippetje tot € 15 voor een wat groter paard. Kortom: voor ieder kind-vol-verwachting wat wils.
van Holztiger via Villa Hoera.

Houten pizza of andere 'eetwaren' van Lidl

Houten pizza of andere 'eetwaren' van Lidl

Ha, en dan nog leuk ook?! Ook wij vinden het moeilijk te geloven voor zo’n zacht prijsje. Al voor € 5,99 kun  je de houten margarita of pepperoni, wat je wil, bij de supermarktketen kopen. Zal wel wat uitsteken uit de schoenen, maar ach. succes gegarandeerd.
via Lidl.

Hengelspelletje

Hengelspelletje

Zeedieren hengelen, wie droomt er niet van? En dan ook nog eens zo simpel als wat. Gewoon huppakee, alle zeedieren van de ene kant naar de andere kant hengelen. Krijgt je kind ook nog wat lessen in motoriek. We kunnen niet anders zeggen: Hema, echt Hema.

Mini camera van hout

Mini camera van hout

Picture or it didn’t happen, zeggen we graag. En dus ook leuk voor de kleintjes. En helemaal hipster proof, hihi.
PlanToys via Klein en Stoer

Houten sambabal

Houten sambabal

We blijven even in de categorie ‘hout’ hangen, maar wat wil je met nog zoiets leuks. Een houten sambabal, voor als je wil dat de pannen en pollepels in je kast blijven staan.
via Hema

Rekenspelletje

Rekenspelletje

Wij hopen altijd maar dat ons nageslacht beter met cijfers gaat zijn dan wij. Oh, wat zou het fijn zijn, een zoon die je helpt met je Belastingaangifte… Nou, met dit telraam komt het vast goed. Toch?
via Dille & Kamille

Kookmutsje

Kookmutsje

Mocht het economische inzicht toch ontbreken, dan voeden we graag een ander talent. Namelijk het culinaire. En dan mag een kookmuts natuurlijk niet ontbreken. Ideetje: een paar dagen later volgt een deegroller?
via Dille & Kamille

Rieten mandje

Rieten mandje

Gevalletje vinden-wij-dit-leuk-of-ook-de-kinderen? Maakt ook niet heel veel uit toch. Voor poppen, poppenkleertjes, sokjes, een rieten mandje heb je nooit te veel.
via Dille & Kamille