2 november 2017, door Maartje

Winterse Wellness Rituelen

2 november 2017, door Maartje

Winterse Wellness Rituelen

Het gevoel dat je toe bent aan vakantie, terwijl je pas net geweest bent. Om weer even bij te tanken en alles van je af te gooien. Maar ja, de tijd… het geld… Voel je ‘m? De fix is dichterbij dan je dacht. Op fietsafstand, zo dichtbij. Mits je in Amsterdam woont tenminste. Van 8 tot en met 11 november is het tijd voor nieuwe jaarlijkse Winterse Wellness Rituelen op Blijburg. Waar je vijf uur lang innerlijk gepamperd wordt en als herboren de winter in kunt gaan. En je hoeft er niet eens voor in het vliegtuig te stappen.

Barts Boekje - Blijburg 1Winterse Wellness Rituelen wordt door een team van ervaren begeleiders gerund. Afke Reijenga en Blanca Wennekes geven een ademmeditatie. Er is een zweethutceremonie die door middel van stomende stenen, geurende kruiden en drummende drums een hoop overbodige zooi uit je systeem haalt. Als afsluiting is er een Soulsong Concert – waar soulreadings spontaan worden omgezet tot een nummer - door Lex Empress en Gillian Baracs. Kippenvel gegarandeerd.

Ik zie het een beetje als een openingsritueel, vervolgens lekker leeg geschud worden en het eindigen met een warme deken. Met ademen, zweten en kippenvel. Dat allemaal in vijf uurtjes tijd, voor een bedrag van €42,50 en op fietsafstand van je Amsterdamse huis of Amsterdam Centraal. Klagen dat je toe bent aan een oppepper hoeft dus niet meer. Pak je agenda er maar bij en kijk meteen even welke middag of avond je zin hebt in een momentje wellness.

Winterse Wellness Rituelen, 8 t/m 11 november 2017, middagsessie om 12.00 of avondsessie om 18.00, Blijburg Amsterdam.

Enjoy,
Nina