Nederland, Amsterdam Noord5 juli 2018, door Maartje

Yoga op ‘t Noorderschip: Nienke

Nederland, Amsterdam Noord, 5 juli 2018, door Maartje

Yoga op ‘t Noorderschip: Nienke

Soms doe je iets en herinner je hoe fantastisch dat ook alweer is. Yoga in de buitenlucht. Ja, JA! Op ’t Noorderschip kun je op zondagochtend een Vinyassa Flow yoga class volgen bij Nienke. In de buitenlucht, bovenop het IJ aan de Amsterdamse NDSM. Te besluiten met een heerlijk gezond ontbijtje. Ja, JA!

Yoga class bij Nienke

Yoga class bij Nienke

De zon die langzaam warmer begint te worden, meeuwen die overvliegen, het kabbelende water, de pont die om het kwartier aanmeert. De stad, de natuur en de zen-heid van een yogalesje. Een betere manier om je zondag te starten in de stad is er niet. Op het drijvende terras van het Noorderschip start om 10.00 uur een anderhalf durende yoga, meditatie en ontspanning. Nienke’s begeleidende stem is fijn en de muziekkeuze doet toch wel een beetje aan een zwoele after denken. Maar dat kan ook door de locatie komen.

Noorderschip is een van de nieuwste clubs in Amsterdam. Slash bar. Slash restaurant. Zoals dat gaat tegenwoordig. En op “het yoga-terras” aan het water kun je aansluitend een verwen ontbijtje krijgen. Yoghurt (desgewenst vegan) met rabarber en granola, een groene shake en veel water. Voor de yogales betaal je €7,50 en inclusief ontbijt €15. En de relaxte zondag die volgt krijg je er gratis bij.

Yoga op ‘t Noorderschip: Nienke, elke zondag 10.00 uur, NDSM-pier 1 Amsterdam.