18 mei 2019, door Lieve Gorter

3 x foodtrucks op je bruiloft

18 mei 2019, door Lieve Gorter

3 x foodtrucks op je bruiloft

Want een foodtruck is best een uitvinding voor een bruiloft. Het heeft iets knussigs, lekker low key, beetje van dit en een beetje van dat. Kan perfect voor je bruiloft zijn. Deze selectie zijn niet de nieuwste in de wereld. Maar hebben wel een goeie reputatie staan. Want klooien met net startende foodtrucks op je bruiloft moet je niet hebbennie.

Capri Pizza

Capri Pizza

Pizzaaaa. We say pizzaaaaa. Houtoven gebakken nog wel. Nou zijn er tig keuzes. Wij houden het op twee, die van Old Scuola en van Capri Pizza. We lichten die van Capri Pizza toe, de website is wel echt wat minder (kunnen we niks aan doen, zij wel). Maar de totaal schattige truckjes waaruit de pizza’s worden getoverd, die maken alles goed. Ter plaatse gebakken voor je. En het eten gaat tot in de (pizza)puntjes richting je mond. Capri Pizza heeft meerdere foodtrucks trouwens. Ook voor pasta of hotdogs (maar nee, hotdogs doen we niet aan op een bruiloft. Toch?). Mocht je deze trucks niet zo waarderen, Old Scuola is je antwoord.

Watt

Watt

Mocht je denken, natuurlijk wil ik wel hotdogs op mijn bruiloft. Dan kan je dat bij Watt aangeven. Ze maken ze zo voor je. Vanuit die foodtruck dus. Hotdogs, tortilla’s of champagne met oesters. Doe ons dat laatste maar. Watt is een busje dat 100% elektrisch is. De truck is gemaakt door studenten van de Hogeschool van Rotterdam en cateraar Ma Guise. En Linde en Iris runnen de toko(truck). Alles is bespreekbaar met de dames! Deze milieu verantwoorde gezelligheid wil je op je bruiloft.

Grill'n Smoke

Grill'n Smoke

We hoeven je niet echt te vragen wat ze doen, gezien de naam. Deze foodtruck grilled en smoked tot je erbij neervalt. Van die volle buik. Vol van het duurzame vlees en de eerlijke groentes die supervers bereid zijn voor je. Voor een gegrilde kreeft deinzen ze ook niet terug. En dat doen wij dan heus ook niet. Vooruit. En de groentes komen dus zo van de boer. They know all about korte lijntjes dus. Bruidsmenu valt met ze samen te stellen. Ook doen ze twee keer per jaar een proeverij in Alphen aan de Rijn voor aanstaande bruidsparen. Sympathiek wel.
www.grillnsmoke.nl