24 juni 2016, door Maartje

5 x Het beste van Bartje

24 juni 2016, door Maartje

5 x Het beste van Bartje

Omdat we bij Barts Boekje ook op de kleintjes letten, is er al een hele poos Bartje a.k.a. Barts Boekje Junior. Hetzelfde idee - more or less - als op deze website, maar dan voor allerminst uitgebluste moeders. Voor de Vrijdag Vijf van de dag: vijf keer het beste van wat Bartje bracht:

BijBas, Rotterdam
In de Rotterdamse wijk Overschie is het fijn wonen met kids, maar een kindvriendelijke hotspot moest je tot voor kort in een wijk verderop zoeken. Gelukkig is er nu BijBas: een stadse tent waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen of borrelen. Lees meer: BijBas

Familie Noord, Amsterdam
Een fantastisch park-café in een onbekend en onterecht onbemind stukje Amsterdam, gerund door een club toffe moeders. Lees meer: Familie Noord

Bartss-Boekje-Junior-10-x-de-leukste-Instamoms

Instamoms
De stijl stelen is sinds instagram nog nooit zo makkelijk (oke, of jaloersmakend). Voor de meest inspireerde insta-moms: lees verder.

Seriously Easy Going Picknick - met kidsoptie
Ze doen het in Amsterdam, in Den Haag, in Rotterdam en in Haarlem. Lees meer: picknick in het park bezorgd 

9 x vakantie in eigen land
Omdat het kan! Lees meer: vakantie in eigen land

Plus: Nog geen weekendplannen voor het eerste weekend van juli met de mini? Doe dan deze!

En nog eentje dan: Originele vakantiebestemming gezocht? Denemarken is dus enorm kindvriendelijk en laten wij er een eigen buddy hebben! Alle Denemarken / Kopenhagen tips lees je hier.