4 januari 2018, door Maartje

5 X een goed begin van 2018, Amsterdam

4 januari 2018, door Maartje

5 X een goed begin van 2018, Amsterdam

Het nieuwe jaar in inmiddels alweer wat dagen op gang en de eerste goede voornemens zijn weer verbroken. Geeft niks. Het is immers iedere dag de eerste dag van een nieuw jaar. Kun je een zetje gebruiken in een bepaalde richting? Relaxter de weken door, liever zijn voor jezelf, liever zijn voor dieren, gezond maar lekker blijven eten of nieuwe inspiratie krijgen over iets waar je tegenaan loopt in je leven. Januari is hét moment om extra gas te geven. Fysiek gas geven boost je energie. Maar een mentale oppepper geeft ook energie. Vandaar hier 5 X workshops, challenges, chillsessies en diners voor een goed begin van 2018.

Barts-Boekje- love yourself

Workshop Love Yourself
Als we in 2018 allemaal een beetje liever voor elkaar zijn, dan… uhh… nou… zijn we allemaal een beetje liever voor elkaar. Of we gaan de wereld redden. Of iets er tussenin. Bij liever voor elkaar zijn hoort ook liever voor jezelf zijn. En soms is een duwtje in – of liever gezegd een streling over – de rug hiervoor nodig.

Afke Reijenga en Tamara Groen geven op vrijdag 5 januari in De Nieuwe Yogaschool een workshop Love Yourself. Door middel van yoga, tantra, adem en dans leren de dames je hoe je 2018 met meer zelfliefde in gaat.
Vrijdag 5 januari, 19.30 – 22.00, Workshop Love Yourself, De Nieuwe Yogaschool

Barts-Boekje - glow challange

 

7 days Glow challenge
Liever voor elkaar, liever voor jezelf, liever voor de dieren. We hebben een thema geloof ik. De meisjes van Go With The Glow hebben een 7-daags veganistisch programma samengesteld om het jaar een diervriendelijke kick-off te geven. En je misschien stiekem over te halen de rest van het jaar all vegan te gaan. Of lekker inspiratie op te doen voor een zo-vaak-mogelijk diervriendelijke levensstijl. Je krijgt bij de challenge een e-book met recepten voor iedere dag, motiverende video’s en een goed gevoel achteraf. We’re in!
Maandag 8 – 14 januari, Go With The Glow 7 days Glow challenge

Deeprelax Yoga Nidra Sleep Session at Andaz
Op 13 en 14 januari is het weer tijd voor Amsterdamse Hotelnacht 2018. Voor dit slaapfeestje geeft De Creatie Coach – aka Eliane Bernhard –in het prachtige Andaz hotel een sessie slaapyoga. Tijdens een lesje doe je evenveel energie op dan wanneer je een nacht in het Andaz hebt geslapen. En dit kost je maar een uur van je tijd en €15. Slim bekeken dus. Lekkere kussens, dekens, kaarsen, juices, matcha en een heerlijke sessie Yoga Nidra pamperen jou zo het weekend en het nieuwe jaar weer in.
Zondag 14 januari 10.30 en 13.00, Deeprelax Yoga Nidra Sleep Session, Andaz Hotel

Go With The Glow nieuwjaars diner, The Avocado Show
De zusjes Glow hebben het druk. Naast de vegan challenge, organiseren ze deze maand een nieuwjaarsdiner. Met Go With The Glow organiseren Isabella en Loulou al een poos brunches en diners met een geheel plantaardige invulling. Iedere keer op een andere locatie. En deze keer is De Avocado Show het toneel. Je kunt je tevoren aanmelden dus je hoeft ook niet in de wachtrij bij een van de meest gehypte restaurants van Amsterdam. Lekker meteen aanschuiven, dier- en planeetvriendelijk smullen van een driegangen-diner en je healthy goede voornemens nog intact houden ook. Een triple winner it is!
Zaterdag 20 januari, Go With The Glow nieuwjaars diner, The Avocado Show

Barts-Boekje- school of life

The School of Life
Nieuw jaar, nieuw schooljaar. Van de meest relaxte school van Amsterdam. Sinds een half jaar zit The School of Life in een prachtig nieuw pand mét koffiebar. En het nieuwe jaar is een mooie gelegenheid om je rooster voor het jaar in te plannen. Rust in je hoofd, Tijd voor jezelf, De beste perfectionist, Ontketen je creativiteit en Let’s think about seks zijn enkele van de lessen die voor je klaar staan de komende tijd. Het is aan jou om te beslissen of je zin hebt in een enkele class – kost je een avondje en €44 – of een intensief traject van een paar maanden. Kun je niet genoeg van de lessen krijgen, schrijf dan ook het The School of Life Festival op 15 april vast in je agenda.
The School of Life, Frederiksplein 54, Amsterdam

Wel behoefte aan een kickstart op een bepaald vlak maar staan jouw mojo hierboven niet tussen? De Bewustzijn SchoolDe Nieuwe Yogaschool, The Conscious ClubMahara Holistic Lifestyle en Wildernis hebben ook prachtige programma’s klaar staan. Zeker even het scrollen waard.

 

x Nina