21 oktober 2016, door Maartje

6 x Amsterdam Dance Event

21 oktober 2016, door Maartje

6 x Amsterdam Dance Event

Maar natuurlijk is het ook dit jaar weer dansen geblazen tijdens het Amsterdam Dance Event, maar als je éven wat anders wil dan met de handjes in de lucht tijdens één van de 450 feesten, of als je gewoon heel erg toe bent aan een oplaadmomentje, dan hebben we wat alternatieve ADE-opties voor je. Want ADE biedt veel meer dan alleen maar dance, dance, dance, heus.

Fika in de Urbanears Hideout
Vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober kun je van 14:00 tot 15:00 uur terecht in de Urbaner Hideout (op de zesde verdieping van Rokin 75, locatie van the Amsterdam View) voor een heuse Zweedse koffiepauze. Wat de Zweden fika noemen. Er is koffie en gebak in Zweedse stijl om even bij te komen van al het feestgedruis. Kun je er daarna weer volop tegenaan. Deze hideout is overigens vanaf 12 uur al open en je vindt er ook workshops van creatieve sprekers, een pampering room om nog wat extra op te laden en een foto-expositie van 20 jaar ADE. Fika & Relax.

wolf-atelier

Wolf Atelier
Gastronomy meets Techno in restaurant Wolf Atelier, waar chef Michael Wolf tijdens ADE diners combineert met dj’s. Terwijl internationale top dj’s ín Wolfs keuken staan te draaien, kun je als gast genieten van een speciaal voor ADE ontwikkeld vier-gangen menu. Na het diner gaan om 22:00 uur de stoelen en tafels aan de kant en de muziek harder, dus is het feesten geblazen. Line up: vrijdag 21 oktober Ici Sans Merci – Andre Galluzi, zaterdag 22 oktober Karotte vs. Michel de Hey. Arrangementen: €60,- (vier-gangen diner, bijpassende wijnen, toegang tot het feest) of €85,- (vier-gangen diner, bijpassende wijnen, toegang tot het feest en 10 muntjes ter waarde van €30,-). Wolf Atelier.

Expo Festivalland – Cleo Campert
Toe aan wat meer visuele cultuur snuiven in plaats van swingend het culturele weekend door? Dan kun je in de Melkweg Expo aanschuiven voor de expositie van Cleo Campert. Zij fotografeerde de huidige festivalcultuur en dan vooral de natuurlijke omgeving daarvan. Ze fotografeerde 20 festivallocaties voor, tijdens en na een bepaald festival, wat indrukwekkende plaatjes opleverde. Festivalland Cleo Campert.

the-conscious-club-ade

Recharge Station @ the Conscious Club
Bij the Conscious Club aan de Lauriergracht is het - wederom - opladen geblazen: detox sapjes, superfoods en meer van dat. Als opwarmertje zijn er een paar dj’s van de partij (zie site voor de line-up), toegang is gratis én je krijgt een gratis detox shotje. Je kunt er ook terecht voor een laat ontbijt of een lunch met onder andere een magical super food yogurt bowl en bananen, bosbessen, kokos chia potje. Bovendien heeft the Conscious Club voor de gelegenheid ook nog celvernieuwende massages en herstellende yogaRecharge Station.

armin-embraces-vincent

Armin van Buuren omarmt Vincent @ Van Gogh Museum
Liever iets rustiger aan doen maar alsnog in ADE stijl het weekend doorbrengen? Dan kun je zaterdag en zondag van 09:00-18:00 terecht in het Van Gogh Museum, waar dj Armin van Buuren een speciale tour heeft uitgezet waarin hij je meeneemt langs 11 kunstwerken van Van Gogh. Armin vertelt over zijn fascinatie met deze 11 meesterwerken en dit wordt begeleid door muziek van Armins wereld tour. En ben je te druk met dansen dit weekend maar wel benieuwd? No worries, de tour is nog tot 1 december 2016 in het museum. Armin Embraces Vincent.

UberEATS
Lijkt de pret allemaal voorbij maar wil je het feestgevoel nog even vasthouden en bekronen met een mooie afsluiter? Bestel dan via de UberEATS app een maaltijd van Cannibale Royale, Donnies, Lite/Dark of Burgers & Taco’s, want UberEATS biedt tijdens ADE een 24 uurs service! UberEATS.