Nederland, Amsterdam15 januari 2020, door Barts Boekje

7 x accessoires shoppen in Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 15 januari 2020, door Barts Boekje

7 x accessoires shoppen in Amsterdam

Boehoe, de januarimaand met geen cent op de bankrekening hakt er (hier) best wel in. En dan heb je nog al die prikkels om je heen, (noem een Anna Nina sale) waar je uiteindelijk blutter dan blut eindigt... Ook de stad Amsterdam helpt totaal niet mee, want ja, Amsterdam is moddervet op het gebied van knappe winkels. Beter koop je selectief en meteen goed, en laat je sommige zaken gewoon links liggen. Onderstaande winkels, die vinden we leuk.

X BANK

X BANK

X Bank is de winkel van Hotel W. En het is precies wat je van Hotel W verwacht. Speciale, exclusieve internationale kunst, design en accessoires. X bank is alleen al een aanrader om lekker rond te kijken en inspiratie op te doen. De focus ligt op design van Nederlandse bodem. De prijzen zijn wat hoger maar mooie items zijn de moeite waard om voor de sparen!

X Bank

THINGS I LOVE THINGS I LIKE

THINGS I LOVE THINGS I LIKE

Loop ik langs Things i love, Things I like moet ik altijd even naar binnen. Ze hebben er naast (vintage) kleding ook altijd hartstikke leuke woon accessoires, zoals posters, vazen en servies. Aanrader!

Inmiddels hebben ze 5 winkels in Amsterdam en 1 winkel in Utrecht.

Thing I Love thing I like

ANNA + NINA

ANNA + NINA

Dat wij dol zijn op Anna + Nina steken wij niet onder stoelen en banken, je hebt er al eerder over gelezen. Maar in het favoriete woon accessoire lijstje mag deze topper wat ons betrefd niet missen. Je kan er voor verschillende budgetten en leeftijden mooie snuisterijen voor in huis, en ook voor om je lijf trouwens, shoppen. Top om je huis wat meer aan te kleden en te decoreren. Oeh op dit moment is er dikke vette sale bij Anna Nina op de Kloveniersburgwal. Reden? Ze gaan verhuizen dus alles moet eruit.

Anna en Nina hebben 3 winkels in Amsterdam, Reguliersgracht 85, Gerard Doustraat 942 en sinds kort 1 in Antwerpen; oever 6. En je kan natuurlijk ook lekker online shoppen.

Anna Nina

ALL THE LUCK IN THE WORLD STORE

ALL THE LUCK IN THE WORLD STORE

Deze lijkt wbt sfeer een beetje op things i love things i like, maar nog zo’n heerlijke struin winkel voor leuke woon accessoires en cadeautjes . De items zijn een mix van vinatge items gevonden op rommelmarkten in Frankrijk en nieuwe items.

All the luck in the world store, heeft 3 locaties in Amsterdam; Lineusstraat 20, Gerard Doustraat 86, Berenstraat 2

All the luck in the world store

GATHER SHOP

GATHER SHOP

Een winkel met een hele mooie handgemaakte producten in natuurlijke kleuren en materialen. Hier koop je echt hele mooie uniek servies, geurstokjes, tafelkleden. Een concept store waar je zeker hebberig van wordt.

Ze hebben een winkel op en je kan ook online shoppen en rondkijken. Hannie Dankbaarpassage 19, Amsterdam

Gather Shop

RESTORED

RESTORED

Al jaren een begrip in mooie, tijdloze Scandinavische design items voor in huis. Veel items zijn hier handgemaakt en dus ook uniek. Heerlijk om lekker rond te stuinen en al het moois te bekijken, kan ook in de webshop trouwens

Restored

Ou Boutique Stories

Ou Boutique Stories

Je shopsessie is niet compleet zonder langs te gaan bij Ou Boutique Stories in de 9 straatjes. Fijne merken, fijne mensen die in de winkel werken en je verlaat het pand nooit met lege handen. Want hé, jezelf trakteren is ook belangrijk. Naast Amsterdam heeft Ou Boutique Stories ook een winkel in Rotterdam en Haarlem. En voor de luie donders (hi, nice to meet), je kunt ook via de website bestellen.

Ou Boutique Stories