Nederland, Amsterdam29 april 2016, door Maartje

Altijd een Parisienne @ Café de Paris, Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 29 april 2016, door Maartje

Altijd een Parisienne @ Café de Paris, Amsterdam

Een ontbijt in hartje Amsterdam, bij Café de Paris om precies te zijn, met twee doorgewinterde Parisiennes..Franser dan dat in de Lage Landen wordt het niet. In het café-restaurant, supercentraal op 't Rokin, drie keer struikelen vanaf het centraal station, werd het boek 'Altijd een Parisienne, waar je ook bent', van Mo Media (je weet wel, van de 100% stedengidsen) gelanceerd. Tip-top-keuze voor een tip-top aanrader van een boek. Dat ging ongeveer zo: we werden ontvangen met koffie, croissants en pain au chocola en luisterden naar de inspirerende Parisiennes Sophie Mas en Audrey Diwan, door Mo Media naar Nederland overvlogen voor een ontbijtje ter ere van de lancering van het uit het Frans vertaalde boek.

Barts-Boekje-cafe de paris amsterdam 1

Dat ontbijt bij Café de Paris was eenvoudig maar lekker (wie houdt er niet van croissants?) maar het ging natuurlijk om de babbels van de twee schrijfster. En die waren net zo smakelijk als het eten! We kunnen niet anders zeggen (maar dat moet je dan zelf maar gaan lezen in het boek). Maar, toegegeven, het moment suprême was - toch, #sorrynotsorry) - toen de wentelteefjes met aardbeien, frambozen en meer op tafel kwamen. Een aanrader! En hele goede reden om naar Café de Paris te gaan. Over aanraders gesproken, dat boek, dat is er ook één (voor jezelf of als cadeau).

Heb je meteen een goede reden om een retourtje Portugal of Italië te boeken, want nergens lees je lekkerder dan op het strand en hè, een Parisienne kun je dus altijd en overal zijn, hebben we geleerd. Café de Paris, Mo Media, Altijd een Parisienne

bovenste beeld rechts via @culinessa