9 november 2016, door Maartje

Artist Residence Cornwall Engeland

9 november 2016, door Maartje

Artist Residence Cornwall Engeland

Het wás de bedoeling dat de deuren als in 2011 open zouden gaan, maar dat duurde eventjes iets langer. Maar het is zo ver, het Artist Residence Hotel in Cornwall, Engeland is daar. Een klein hotel is het en een werkelijk fantastische (lees: on top of our list, maar dan ook echt on top). Er zijn zeventien reguliere gastenkamers, twee appartementen met ieder twee slaapkamers, er is een hoofdgebouw met drie ruimten: een lounge, een bar en een restaurant en er is kunst, heel veel kunst.

barts-boekje-artist-residence-cornwall-engeland-1

The Cottage, onderdeel van, maar op een steenworp van het hotel, is super romantisch. Een rustiek Engels interieur uit de boekjes, met een fikse dot boho-van-nu, houtkachel, balkenplafond, met hout beklede wanden en House of Hackney stoffen en prints (we love).

barts-boekje-artist-residence-cornwall-engeland-2

Bar-restaurant en rokerij The Cornish Barn, ook onderdeel van Artist Residence Cornwall Engeland, serveert verse, gezonde gerechten gemaakt met enkel en alleen producten uit Cornwall, ook de ambachtelijke bieren en biowijnen. De vleesgerechten worden 's nachts gerookt op eik, ceder en whiskey: crispy en overheerlijk. Afijn, we willen het. Artist Residence Cornwall