8 oktober 2021, door Michel + Renske

Bakkerij Wolf = nu óók Café Wolf Amsterdam

8 oktober 2021, door Michel + Renske

Bakkerij Wolf = nu óók Café Wolf Amsterdam

Anyone croissants met cocktails? Daar zeg je geen nee tegen. Bij Café Wolf Amsterdam kun je binnenstappen voor een lekker ontbijt of een hele smakelijke lunch. Dit nieuwe restaurant zit één deur naast Bakkerij Wolf (ja, die ene mega lekkere in de Negen straatjes in Amsterdam) en deze zaken horen - zoals de naam al doet vermoeden - bij elkaar. En ja, dat is feest.

 

Meteen een rondje ambachtelijke bakkers in Amsterdam? Doen!

Café Wolf Amsterdam

Café Wolf Amsterdam

In de oh zo leuke Wolvenstraat in Amsterdam vind je de bakkerij en het café. Het café is een plaatje. Interieurontwerpster Anne Claus, bekende van de show (o.a. Republiek Bloemendaal komt van haar hand en ja, dat is zo ongeveer de mooiste zaak van Nederland), heeft er een heel fijne plek van kunnen maken. Witte marmeren tafels, houten elementen en prachtige kunst van Atelier Julie Haverkamp aan de muur.

 

Oja, naar het toilet gaan was nog nooit zo leuk. Je kunt dan een kijkje nemen in de bakkerij where Paula, a.k.a bovenstebeste bakker, works her magic én in de keuken van het café. In deze keuken staat de chef van Morgan & Mees (beide zaken zijn van hetzelfde team), die de fantastische kaart heeft vormgegeven. Wat dacht je van shakshuka met focaccia? Of een salade met geroosterde broccoli en harissa!

Bij Bakkerij & Café Wolf kun je je geluk wel op. Zeker leuk in combinatie met een ochtend/middag negen straatjes.

P.S. de bakkerij blijft ernaast. Hier kun je dagelijks (van 8u tot 16u) terecht voor verse broden en héérlijke gebakjes.

Bakkerij + Café Wolf