Nederland, Amsterdam10 november 2017, door Maartje

Bar Spek Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 10 november 2017, door Maartje

Bar Spek Amsterdam

Bar Spek is zowel een forever favorite in Amsterdam, én een adres welke je zomaar gewoon wel weer eens vergeten kunt, met dank aan AL het nieuws in Amsterdam. Niet omdat Bar Spek het niet heeft. Zeker niet. Maar omdat ‘ie zo in het systeem zit. Een oude bekende die je veel te weinig ziet. In die categorie.

Welnu. Daar hadden wij ook een beetje last van dus we gingen deze oude vrind daar op de Admiraal de Ruijterweg 1 weer eens even bezoeken. Voor de brunch. Want de koffie, Bloody Mary’s (of mimosa’s mochten Bloody Mary’s iets minder je ding zijn) en pancakes zijn nog steeds de absolute best selling points van Bar Spek. Tuurlijk kun je ook voor muesli met honing en fruit kiezen maar joh, die maken we al iedere ochtend klaar. Sunday = Brunchday = Cheatday = Dus. En daar zaten we onze vingers weer af te likken bij die stapel pancakes die nooit verveeld.

Oh nog even... 

barspek

Die Bloody Mary’s. Mocht je daar dus wel helemaal los op willen gaan, dan is dit überhaupt je stek want op de Bloody Mary kaart is er te kiezen uit vijf verschillende Bloody’s. Van Mary tot Bacon, Snapper, Oedy en Virgin. 

Daarnaast kan er óók nog steeds prima geborreld of gedineerd worden bij Bar Spek. Zelfs aan het einde van de maand kun je de rekening van Bar Spek nog wel opbrengen, heus. Kortom: Bar Spek blijft de altijd drukke, goede toptent voor een doordeweekse hap en een koffietje voor het bijkletsen. Bar Spek

Liefs Bloeme