24 november 2017, door Maartje

Bart Bouwt: Studio Hear Hear

24 november 2017, door Maartje

Bart Bouwt: Studio Hear Hear

Soms zijn er tips die we het liefst voor onszelf houden... Maar dat is nou eenmaal niet het idee achter Bart. Dit alles is het werk van Rena Noordermeer van Studio Hear Hear uit Assendelft, en van Rena willen we alles hebben. Haar werk kwamen we al tegen bij het al te fijne Wildernis in Amsterdam. Inderdaad, dat extreem fotogenieke winkeltje op de Bilderdijkstraat dat vol staat met planten. Naast dat daar de ene plant na de andere over de toonbank gaat, worden er ook plantgerelateerde spullen verkocht. Zoals Rena's creaties onder het label Studio Hear Hear.

hearhearstudio2

Studio Hear Hear maakt prachtig keramiek voor je geliefde planten, maar ook de mooiste koffiekoppen, suikerpotten en ga zo maar door. Van die creaties die het in veelvoud het allerbeste doen. Al het keramiek wordt met liefde met de hand gemaakt en is te koop via de online shop, maar dus ook bij enkele winkels in Amsterdam, Den Bosch en Eindhoven (waar lees je op de site van Studio Hear Hear). Zelf doen? Rena is de beroerdste niet en organiseert regelmatig workshops: een workshop koffiemokken maken, een workshop kaarsenhouders maken, en meer van dat.

hearhearstudio3kopie

Moet je wel naar de studio in Assendelft natuurlijk, maar die ligt bij een prachtig weiland gevuld met zachte schaapjes; de perfecte locatie voor een fotoshoot en/of privé evementent (kleinschalige bruiloft misschien?). De studio kan namelijk ook afgehuurd worden: binnen is het een plantenplaatje met prachtige verzamelde stukken en buiten staat er een picknicktafel bij het open weiland.

Dorpsstraat 625 C, Assendelft

Liefs, Bloeme