7 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender dinsdag 8 november 2022: win een High Tea voor vier personen bij YB (BY YOGHURT BARN)

7 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender dinsdag 8 november 2022: win een High Tea voor vier personen bij YB (BY YOGHURT BARN)

Daar is 'ie weer! YB! We schreven eerder op onze site namelijk al dat we het nieuwe concept steengoed vinden. Want vaarwel Yoghurt Barn... En welkom YB: een plantaardig concept met een 100% plantaardig menu. Al het lekkere wat je van de Yoghurt Barn gewend bent (pffoe, gelukkig), maar dan beter voor de aarde.

 

Vandaag maak je kans op een cadeaubon met voucher voor een High Tea voor vier personen. Trust us, dat wil je. We leggen graag uit waarom. First of all,  de locatie van de YB: de vestigingen zitten namelijk verspreid door heel Nederland. Geen té hip gedoe, maar gewoon een gezellige huiselijke sfeer, waar je eigenlijk voor elke gelegenheid wel snor zit.  En dan de verschillende soorten thee, wat dacht je bijvoorbeeld van champagne thee? We zouden je het liefst urenlang bijpraten over alle  zoetigheid, zoals kokosbrood, carrot cake, chiapudding met oreo en witte chocolade, red velvet en we saved the best for last: de chocoladetaart, maar dat kun je het beste zelf gaan proeven.

 

En die echt lekkere High Tea helpt de aarde ook nog eens een handje. Want YB staat voor een mooiere wereld en daar willen ze graag aan bijdragen als klimaat positief merk. Dit doen ze door de uitstoot van broeikasgassen te minimaliseren.

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

De inhoud van de High Tea voor vier personen bestaat uit zoveel lekkers zoals mini Classics, taartpunten, wortelwraps, bietenbroodjes, brownies en natuurlijk onbeperkt thee. 

En er zit vast wel een locatie bij jou in de buurt: Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht Neude. Zo niet? Een leuk dagje weg dan maar? 

YB helpt trouwens ook graag met je mee als je bepaalde allergieën of dieetwensen hebt.

En als je helaas niet hebt gewonnen, dan kun je de High Tea natuurlijk altijd zelf nog reserveren hier. 

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!