Zweden14 mei 2021, door Michel + Renske

Terugtrekplek to die for: B&B Lådfabriken in Zweden

Zweden, 14 mei 2021, door Michel + Renske

Terugtrekplek to die for: B&B Lådfabriken in Zweden

Op één van de archipeleilanden aan de westkant van Zweden vind je dit vrolijke paleis. Een plek waar je niet meer weg wil en als je dan toch naar huis gaat meteen weer heimwee hebt. Want ze hebben aan werkelijk alles gedacht. Ze tikken alle boxen als het gaat om kleur, natuurlijke omgeving en een service on fleek. De naam? B&B Lådfabriken in Zweden.

 

 

 

Nieuwsgierig naar de Zweedse interieur hero? Lees verder.

 

 

B&B Lådfabriken

B&B Lådfabriken

Fun story: Lådfabriken heeft zijn naam te danken aan het verleden. Het betekent namelijk krat fabriek. Voor de visvangst werden hier namelijk de viskratten opgestapeld, bewaard en weer uitgeleverd. De B&B ligt aan het water en in hartje natuur. Naast het heerlijke vermaak binnen (hallo, fantastisch mooie ruimtes en de heerlijke “woonkamer”) is er enorm veel te doen in de omgeving. Joggen, fietsen, vissen, wandelen en ga zo maar door. Zo ontzettend veel te doen. Je zou je er weken kunnen vermaken.  Het gebied is niet voor niets opgenomen in CNN’S ‘10 of the world’s last great wilderness areas’ lijst. Maar daar kom je maar op één manier achter, hè! Oh en laten we het kajakken niet vergeten, dat veel gedaan wordt in deze omgeving.
Beeld van Lådfabriken

“2 busy owners, 1 Dutch, 1 Swede report from their boutique B&B in Bohuslän-Sweden. They cook, clean, decorate and pamper.

Deze heerlijke plek wordt gerund door Johan & Marcel. Er zijn 4 kamers die allemaal uniek zijn ingericht. Je hebt er kleine kamers tot hele grote kamers. Voor ieder dus wat wils. Allemaal voorzien van eigen badkamer. Relaxen en chillen doe je in de heerlijke grote open ruimte (ook wederom vol kleur) waar je ook lekker kunt vertoeven met een goed boek of een goede kop koffie. Mét een uitzicht waar je u tegen zegt.

Enne… Het eten dat geserveerd wordt is om door een ringetje te halen. 3 gangen menu lokaal gesourced en bereid. Daarnaast komt er ook het een en ander uit de eigen tuin. Culinair wise kan je hier dus ook je hart ophalen. En daar zijn we bij Bart groot fan van.

Lådfabriken

Vakantie dichterbij huis vieren? Kijk hier voor de staycations in Amsterdam.