Spanje, Ibiza22 juni 2021, door Anne Abendroth

Knap nieuw Beach Restaurant op Ibiza: El Silencio Ibiza

Spanje, Ibiza, 22 juni 2021, door Anne Abendroth

Knap nieuw Beach Restaurant op Ibiza: El Silencio Ibiza

Gezelligheid en lekker eten is een must als de vacation mode on is. U snapt. Waar de reis dan naartoe gaat? Naar het beachy eiland Ibiza natuurlijk. En laat hier nou net vers van de pers een nieuw beach house zich hebben genesteld. El Silencio in Ibiza is de naam. Koffers pakken en gaan met die banaan.

 

Lekker luieren op één van de mooiste onontdekte stranden op Ibiza doe je hier.

El Silencio Ibiza

El Silencio Ibiza

Misschien heb je het wel al geraden, mocht je zo iemand zijn die forever in the know is, maar de luitjes achter nachtclub en merk Silencio in Parijs openen op Ibiza beach house El Silencio. Je vindt het nieuwe El Silencio in het oosten van het eiland, aan Cala Moli. De nieuwe hotspot heeft een hoofdrestaurant, tapasrestaurant bij het zwembad mét een cocktailbar, een private dining room en een chill room. Muy bien. The place to be voor creatievelingen die op zoek zijn naar inspiratie en gewoon zin hebben om weer eens van hun social battery gebruik te maken. En de mogelijkheid om te genieten van de Spaanse cucina is alleen maar mooi meegenomen, non? Precies. Maar ook de lokale bevolking van Ibiza is hier meer dan welkom! Pluspunten dat de zaak is geïnspireerd door de blijvende geest van het eiland; mensen verbinden door middel van een leuke, relaxte en open sfeer.

 

 

Food Food Food

Food Food Food

Natuurlijk is er ook goed nagedacht over de food scene. Na de succesvolle lancering van het restaurant ToShare (van de beroemde Franse chef-kok Jean Imbert in samenwerking met Pharrell Williams) komt het restaurantconcept naar Ibiza. Wat dacht je van streetfood van goede kwaliteit om te delen, gemaakt van lokale producten? Sounds good. Pal naast het zwembad vind je een tapasrestaurant waar je de hele dag door kunt genieten van kleine gerechten. Enne… Als je lekker met je billen in het zand ligt bij het in de buurt gelegen Cala Mali, kun je ook genieten van een afhaalmaaltijd van El Silencio.

Enne… De beach house heeft van die back to it’s 1970s roots vibes. Je ziet dan ook veel lokale en traditionele materialen terug. Binnen is het ingericht met gedurfde ontwerpen en kleuren. Dat ziet er tof uit. See for yourself! Oh en last but not least worden hier veel culturele programma’s georganiseerd. So let’s get inspired!

El Silencio

Beeld links is van het kunst programma van Miranda Makaroff