Spanje, Ibiza16 april 2021, door Anne Abendroth

Keihard op de wishlist: Pure House Ibiza

Spanje, Ibiza, 16 april 2021, door Anne Abendroth

Keihard op de wishlist: Pure House Ibiza

Man o man wat zijn we dol op Ibiza. En nee, denk nou niet dat je álles op het Spaanse eiland al gezien hebt... Kan niet, bestaat niet. Kijk maar eens naar dit nieuwe stekkie dat we pas geleden hebben ontdekt. En as you know zijn we er niet vies van om onze vondsten te delen met de Ibiza fans of soon to be fans onder ons. Integendeel. Relaxen in een heuse oase vlakbij Ibiza-stad. Een escape to paradise. De naam? Pure House Ibiza is the place to be.

 

 

Pure House Ibiza

Pure House Ibiza

Picture this: een 19e eeuwse finca in hartje natuur gestoken in een super deluxe jasje. Omgeven door veel groen. Olijfgaarden en palmbomen rondom het zwembad en een groot terras met veel lounge en chill plekken. Sounds good right? Vinden we wel. Een uniek en authentiek plekje door de passie en creativiteit die er vanaf druipt. Allemaal bedacht door eigenares en reiziger in hart en nieren Caroline. Stylish maar toch ook comfortabel ingericht. ‘S ochtends word je wakker van het geluid van de kwetterende vogels. Maar het bruisende Ibiza-stad met zijn mooie stranden, beachclubs en meer ligt slechts op een paar kilometer afstand. Vinden we leuk.

De kamers zijn très stylisch ingericht met veel natuurlijke accenten. Een heus bohemian moodboard met de musthaves voor in huis. Maar er is meer. De finca biedt ook allerlei spa en wellness faciliteiten. Van traditionele Thai massages en beauty treatments tot yoga of pilates lessen van een privé instructeur en andere fitness mogelijkheden. Trust us. Dit wil je lieve mensen. Het ontbijt is elke dag open van 9.30 – 11.30 uur. En in de middag worden er homemade dishes en tapas geserveerd vanuit de eigen gardenyum! Enne… Er is een heuse bar met cocktails, wijn, champagne en verse sappen. Hulde.

Pure House Ibiza kan ook worden gebruikt als wedding venue. Trouwen op Ibiza in hartje natuur. Wie wil dat nou niet? Hier zien we het wel zitten hoor, ha! En je hoeft geen zorgen te maken over al het geregel dat erbij komt kijken. Echt. Want eigenares Caroline en team verzorgen een luxe accommodatie, catering, styling en decoratie. Nice.

Pure House Ibiza

Hiken met de kids op Ibiza? Lees meer.

Op zoek naar healthy hotspots? Lees verder.