Nederland, Groningen8 juli 2019, door Maartje

ontdek je plekje in eigen land: Bed and Breakfast De Onlanden in Groningen

Nederland, Groningen, 8 juli 2019, door Maartje

ontdek je plekje in eigen land: Bed and Breakfast De Onlanden in Groningen

"Ooo ik héb me toch een parel gevonden! En volgens mij kent nog niemand 'm". Niet mijn woorden hoor, maar die van de Groningse styliste Liza (@lizalente) die voor ons maar wat graag de bovenste regionen van ons eigen land afstruint. Nouwjaaaa... Dat doet ze niet perse voor Barts Boekje, maar ze zit er wel op en fluistert haar tips lekker door als er weer eens iets te jubelen valt. Maar alleen als het écht heel leuk is hoor, dat is een belofte. Laat dat nu precies het geval zijn: say hello tegen Bed and Breakfast De Onlanden in Groningen.

Bed and Breakfast De Onlanden in Groningen

Bed and Breakfast De Onlanden in Groningen

In het niet zo bruisende (hé, lekker) Groningse Eelderwolde moet je wezen voor deze beeldige bed and breakfast, Bed and Breakfast De Onlanden in de gemeente Groningen. Dat klinkt als verweggistan maar het rasechte Little Escapes logeeradres is dus nog geen tien minuten rijden verwijderd van de binnenstad van het absoluut wel bruisende en immer gezelligen Groningen-stad. Precies op de kruising van stad en land zeggen ze daar zelf over, en beter kunnen wij het niet omschrijven: het beste van twee werelden en een keiharde parel, zo mag je ‘m gerust noemen.

Het adres kent drie slaapvertrekken: een kleine studio, een iets grotere en de iets kleinere suite. Simpelweg Kamer 1, Kamer 2 en Kamer 3 gedoopt. Alle kamers hebben een groot twee-persoonsbed en een comfortabele zithoek, en een kitchenette waardoor Bed and Breakfast De Onlanden heel geschikt is voor een wat langer verblijf. Maar er is ook een gemeenschappelijke keuken, een modern geval waar het ontbijt geserveerd wordt, mocht je willen. Wil je, want ook hier weer een en al goed zonder overbodige fratsen.

Alles piekfijn in orde, al kan het enthousiasme ook komen door de vreselijk gastvrije Henk en Saskia. Hartelijk zijn ze, altijd in voor een praatje maar nooit al te aanwezig waardoor de prettige, serene rust van bed and breakfast De Onlanden in tact blijft. Oja, en het linnengoed ruikt heerlijk! Daar is vast onze favoriete Robijn wasverzachter gebruikt ;-). Maar zonder dollen: ga je naar Groningen, zet deze dan op je to do. Daar ga je geen spijt van krijgen.