19 september 2017, door Maartje

Benefiet Bingo @ de Tulp Amsterdam

19 september 2017, door Maartje

Benefiet Bingo @ de Tulp Amsterdam

Iedereen is natuurlijk op de hoogte van de vreselijke ravage die orkaan Irma op Sint Maarten heeft aangericht. Drama. En we leven mee. Maar alleen maar denken aan hoe afschuwelijk het allemaal wel niet is, gaat niet helpen. Vandaar dat de mensen van de Amsterdamse de Tulp - net als zovelen, gelukkig - graag wat willen doen. Daar hebben ze op Sint Maarten tenminste wat aan.

Wat? Onze vrienden van de Tulp organiseren een onwijs gezellige zondagmiddag met een Benefiet Bingo! Like. Bingo is sowieso leuk en als het ook nog eens voor het goede doel is dan kan het toch eigenlijk niet op? Hoe je helpt? Door het kopen van zo veel mogelijk Bingo kaarten. De opbrengst van die kaarten gaat linea recta naar het Rode Kruis.

Aanstaande zondag, 24 september, om 15.00 gaat de verkoop van de bingokaarten van start. Wees op tijd om jouw kaarten te bemachtigen, want om 16:00 uur start de Bingo. En hoe lief zijn ze bij de Tulp?! Én de opbrengsten gaan naar Sint Maarten én er zijn nog te gekke prijzen te winnen ook. Winning. Benefiet Bingo @ De Tulp

Liefs, Bloeme