Het is vandaag 11 december 2023
Over Barts Boekje

Welkom op Barts Boekje! Je bent hier op het juiste adres voor alle reis-, horeca en lifestyle tips.

Bruiloftsgasten / Nederland

POM AMSTERDAM

Colourful weddings, daar kunnen wij dus geen genoeg van krijgen. Maar wat nu als je als bruiloftsgast een uitnodiging krijgt en je geen flauw idee hebt wat je aan moet trekken. Snappen we, maar geen zorgen. Want wij hebben de oplossing voor deze outfit stress: POM Amsterdam.

De collecties van POM Amsterdam bestaan altijd uit elegante en vrouwelijke looks. Gekenmerkt door contrasterende kleuren (gotta love color blocking), unieke prints en fijne natuurlijke stoffen. Juist, van die heerlijke stof, waarin je altijd comfortabel bent. Ideaal voor een bruiloft dus. Er zijn immers na het klaarmaken op zo’n dag belangrijkere dingen om op te focussen dan op je outfit. Dus we zien er maar al te graag fantastisch uit in een lekker zittende look

Vakmanschap van de bovenste plank is het ook nog eens, want de zussen (Liesbeth en Violet) achter POM Amsterdam ontwerpen alle items en prints helemaal zelf. Sinds 2011 maakt het duo de mooiste kleding en sjaals van hoogwaardige kwaliteit. Dare to be colorful is de lijfspreuk bij POM. Kleding en looks die vrouwelijkheid -in haar voor ieder unieke vorm- benadrukken en waarmee je je kleurrijke zelf ten volste kunt benadrukken. Lekker in je kracht staan dus. 

Nog even terug naar dat vakmanschap, want in het kleurrijke atelier in Amsterdam wordt elke print handgeschilderd door Violet. En je snapt, elke print heeft zo zijn eigen unieke verhaal. Je draagt dus niet zomaar een outfit, je draagt een stukje kunst. 

Meer over deze nieuwe spring/summer collectie lees je hier.

ZO KOM JE IN CONTACT MET POM AMSTERDAM

X