Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 27-03-2019
  • Den Haag, Eten & drinken, Weekendtip

Happen in art deco stijl bij Bistro Pomona in Den Haag

Happen in art deco stijl bij Bistro Pomona in Den Haag

We mogen weer gaan dartelen in het Hofkwartier! Om de hoek bij het mierzoete Confetti is nóg zo’n fijne-plek-waar-je-vrolijk-van-wordt geopend. We hebben het over Bistro Pomona in de Molenstraat.

Bistro Pomona

Deze oude vleeschhouwerij heeft járen leeggestaan, like hoe dan?, en is nu ondergedompeld in de kleuren groen en roze. Zeg maar van vloer tot plafond voorzien van een art deco sausje. Met mooie wenteltrap naar de vide. Flamingo’s, vaasjes met bloemen en fluweel, Pomona ziet er erg lekker uit.

Bij deze brunch-bar-bistro kun je van ontbijt tot avondeten terecht. Op het menu staan de usual suspects: American pancakes, caesar salade en Club Pomona, je kent het wel. Maar ook fijn: fines claires en charcuterie met of zonder kaas zijn ook beschikbaar. Speciaal voor u bereid door Marten Schurink, die eerder in de keuken stond bij restaurant Hudson en Statig. U Hagenaren welbekend. Hop hop, op naar het Hof(-kwartier).