Nederland, Den Haag11 oktober 2018, door Maartje

Koffie op z’n allerleukst bij Confetti in Den Haag

Nederland, Den Haag, 11 oktober 2018, door Maartje

Koffie op z’n allerleukst bij Confetti in Den Haag

Oh oh Haags Hofkwartier, wat ben je toch leuk. Leuk omdat de straatjes smal zijn, de sfeer gemoedelijk en het aanbod divers. Of nou ja, divers, daarmee bedoelen we een leuke balans tussen shoppen en spijzen. Want wat betreft de spijzen an sich is het aanbod nog een beetje tam in het Haagse. Een beetje veel van hetzelfde. Een beetje van doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg, dat idee. En dat werkt, maar soms (soms? vaak!) willen we gewoon dat ene beetje extra. Dat treat yoself girl-gevoelletje.

Confetti Lunchroom Den Haag

Confetti Lunchroom Den Haag

En warempel, laat nou net een nieuwe lunchroom van dat niveau geopend zijn. Genaamd: Confetti. Ondertitel: for a fun visit. En dat leggen we graag even uit. Eigenaresse Merel, pas 26 lentes jong – oh, wat was dat toch een leuke tijd – wist al vroeg wat ze wilde. Een lunchroom. In het Hofkwartier. Dus heeft ze jaren gewacht, geleerd en gebroed op haar plan. Want haar lunchroom? Die moet een feestje worden. Merel wil namelijk een glimlach op je gezicht toveren. Hokus pocus pilates brownie met sprinkles. Zoiets.

Dus huist Confetti in een prachtzaak aan de Prinsestraat en is zowel het interieur als de menukaart een feestje. Denk voor interieur aan pastelkleurtjes, glitter, discoballen en vintage. Denk voor het menu ontbijtfeestjes als huisgemaakte granola en lunchies warme geitenkaas met gegrilde perzik. En dat is nog niet alles. Want je snapt, een bezoekje aan Confetti moet een feestje zijn, dus gaan we gauw verder naar de verwennerij.

Toast met espressoboter, toast met pindakaas, gebakken banaan en pure chocolade schaafsel of een brownie met ijs voor ontbijt? Gráág. Mét sprinkles, want zonder sprinkles geen feestje op je bord, dûh. Kies dan gelijk ook maar voor de warme melk met maltezers en je lunchfissa gaat helemaal los.

Ook leuk: Confetti serveert naast ontbijt, lunch, borrel en heel veel taart ook goede koffie. Gebrand door vriendlief van Merel en daarom extra lekker. Niveau’tje specialty bar. Oh, en er zijn kranten! Wil je dus even het huis ontvluchten, lezen, een goed bakkie pleur en een gebakkie on the side? Het feestje is bij Confetti.