28 december 2021, door Dewy Brandjes

Kerstboom eruit, bloemen erin!

28 december 2021, door Dewy Brandjes

Kerstboom eruit, bloemen erin!

De goedheiligman is het land uit, de kerstboom is al (of gaat binnenkort) naar straat of, hopelijk: terug het bos in. En dat betekent een 'gat' in huis. Saai! Maar natuurlijk is daar een hele puike oplossing voor: bloemen erin! Van het grote opvallende (en opvullende) soort. Precies daar past bloomon de boeketten op aan in de Holiday Collection 'Decorate'. Gezellig en stijlvol is het thema, en dat is exactly how we like it. En ze zijn er nog even hoor!

 

Meer interieurtips? Check Bij Bart Binnen.

bloomon The Holiday

bloomon The Holiday

Bloemen in plaats van de kerstboom, das dus een heel goed idee voor het o zp zware overgangstraject. Denk je nu meteen aan van die kerstkleurige, groen met rode boeketten? Snappen we. Is best nog even gezellig maar dat hoeft dus niet he! Naast deze traditionele kleuren, houden ze bij bloomon ook van iets vernieuwends, nét anders dan het gros van de (kerst)boeketten. En daar houden wij ook van. Speciaal voor de feestmaand kun je bij bloomon – je weet wel, die online bloemist – stijlvolle boeketten bestellen die in ieder interieur matchen. In die Holiday Collection vind je kant-en-klare boeketten met stijlvolle kleurencombinaties én – ook handig – bijpassende limited edition vazen.

De collectie bestaat uit twee verschillende stijlen: de Cinnamon Holiday en de Botanical Celebration. De eerste stijl is een ode aan de nostalgische kerstvibes en bestaat uit warme terracotta- en spicetinten, gecombineerd met champagne-rozeNostalgie meets modern, zeg maar – goed om te kerstgedachten nog heel even vast te houden. Op de foto’s zie je statement boeket Edition ‘Red Cinnamon’ gestoken in een bordeauxrode keramieken vaas, en de feesteditie van Flowergram ‘Starry Night’. Deze Flowergram is perfect voor negen droogbloemetjes.

De tweede stijl is geïnspireerd op Scandinavisch design en de magie van de natuur. Hoe dit zich uit in een boeket? Een weelderige bos met een natuurlijke uitstraling in groen- en beigetinten. Ingetogen maar toch stijlvol en daardoor een match met iedere kerstboom. Voor de Amaryllisfans is er ook nog de Mono Amaryllis: een bos met alleen Amaryllissen in rood-, roze- en beigetinten. Doe ze in de bijbehorende keramieken cone vaas en je huiskamer is klaar voor een gezellige en stijlvolle kerst!

Je vindt de Holiday Collection hier.