België21 mei 2021, door Anne Abendroth

Je kunt de bomen in, bij Treelodge in België

België, 21 mei 2021, door Anne Abendroth

Je kunt de bomen in, bij Treelodge in België

We gaan nog even wat verder met onze boomhuttenliefde hoor... We gaven je hier al een lijst met hutten om van te dromen, alles up in the air de hele wereld over en ook in Nederland blijken we verdomd goed te zijn in het betere boomhut-logeren. Maar er is er nog één en dat is wellicht de beste: in het buitenland maar toch niet zo ver weg. De naam? Treelodge, in België.

(foto's via facebook Treelodge Retie)

Treelodge

Treelodge

Het boomhuttendorp is de perfecte uitvalsbasis om een keer iets anders uit te proberen. Want zeg nou eerlijk, wie heeft er nou niet stiekem van gedroomd om in een heuse boomhut te logeren? Een ervaring waar je u tegen zegt. Beloofd. Een week(end) vol avontuur, rust en natuurlijk de natuur om je heen. Klink als muziek in de oren. Je vindt de Treelodge bij onze zuiderburen. In de Antwerpse Kempen om precies te zijn. Je waant je hier in een ware oase van rust. Wat dacht je van ‘s avonds genieten van het kampvuur en ‘s ochtends wakker worden door de kwetterende vogeltjes. Of lekker luieren in een hangmat, terwijl je naar de sterren tuurt…

It all started toen eigenaren Bram en Karen al een tijdje ervan droomden om een eigen boomhuttenkamp te beginnen. Na het vele reizen, werd het eindelijk tijd om hun droom uit te laten komen. Treelodge werd geboren, een plek die inspireert en rust brengt.

Er valt hier veel te beleven op het terrein zelf. En dat vinden we leuk. Wat dacht je van buiten douchen, hout verzamelen voor het kampvuur of de hangmat opstellen? Of ontdek de omgeving door de vele wandelwegen of mountainbike routes. Tip van de sluier voor de actievelingen onder ons: verken de Kleine Nete tijdens een heuse kajaktocht.

Maarr… We horen je al denken, what about the treehouses? Je hebt hier keuze uit drie luxe boomhutten. Elke boomhut is voorzien van een ingerichte keuken en badkamer met douche. De boomhutten zijn goed geïsoleerd, waardoor je er lekker kunt vertoeven. Ook als het wat kouder is buiten. Hulde.

De Tjifttjaf is geschikt voor 2 tot 4 personen en heeft een charmante uitstraling. Een kinderwens die uitkomt, en leuk voor jong en oud.

De Bonte Specht is geschikt voor 4 tot 6 personen en is een ideale plek om quality time met vrienden/familie door te brengen.

De Bosuil is geschikt voor 5 man in totaal. Het klassieke gevoel van een boomhut meets minimalistische luxe.

Treelodge

Meer adressen in de natuur om op te laden? Lees meer.

Slapen aan zee? Lees verder.