België, Antwerpen9 mei 2024, door Lies Polet

Borrelen net buiten Antwerpen: welkom bij Brandstof

België, Antwerpen, 9 mei 2024, door Lies Polet

Borrelen net buiten Antwerpen: welkom bij Brandstof

Net buiten Antwerpen, aan het treinstation van Mortsel-Oude God, vind je Brandstof: een gezellige wijnbistro in de avond, een koffiebar overdag. Dat lees je goed, bij Brandstof ben je zowel day als night aan het juiste adres. Trek je in de vroege ochtend al richting Antwerpen? Dan start je met een heerlijk ontbijt hier. Of heb je net genoten van cultuur in Antwerpen (zie artikel 'Cultuur snuiven in Antwerpen')? Dan zet je je daguitstap verder in de gezelligste plek vlakbij Antwerpen door te borrelen bij Brandstof. 

Overdag kun je er terecht voor specialty coffee, ontbijt én lunch. Ze werken samen met lokale partners zoals RushRush (koffiebranderij) en Bloemberen (zuurdesembakkerij). Daarnaast kiezen ze ook voor lokale producten rechtstreeks van het veld. Wanneer de avond valt, schuif je aan in de wijnbistro voor smaakvolle deelgerechten. Het is ook dé bar bij uitstek waar je alcoholvrije alternatieven kunt scoren. Zo organiseerden ze al meerdere keren een 0% tasting om al hun alternatieven in één keer uit te proberen. Blijf dus gezellig hangen voor een alcoholvrij alternatief of een goed glas wijn.

@brandstof.day  @liespolet

Proefde je net een nieuwe, verrassende wijn of alcoholvrij alternatief? Dan koop je die toch achteraf gewoon even aan in de bottleshop om later thuis verder van te genieten. Brandstof brengt niet alleen de producten van de kleine wijnboeren in het buitenland naar Antwerpen, maar ook de verhalen erachter. In deze wijnbistro weten ze wat ze serveren en waarom! Voortaan weet je dus waar te borrelen vlakbij Antwerpen.

@brandstof.night