Nederland20 juli 2021, door Anne Abendroth

Te gekke Camping Boven ‘t Maaiveld (Hoogwoud, West-Friesland, Noord-Holland)

Nederland, 20 juli 2021, door Anne Abendroth

Te gekke Camping Boven ‘t Maaiveld (Hoogwoud, West-Friesland, Noord-Holland)

Oké oké eropuit gaan in het buitenland is niet verkeerd maar als je denkt dat er deze zomer niks te beleven valt in ons eigen land, dan heb je het goed mis. Want er is veel leuks te beleven! Zo poppen er wekelijks nieuwe buitenrestaurants op en is de camping game strong, zeker zeker ook in Nederland. En ja, er heus nog behoorlijk wat nog niet-volgeboekte campings te vinden. In die categorie valt de ontdekking van deze week. De naam? Camping Boven 't Maaiveld. Deze camping opende begin juli zijn deuren. Als je nog geen zomervakantieplannen hebt gemaakt, verzamel het zooitje en let's hit the road!

Camping Boven 't Maaiveld

Camping Boven 't Maaiveld

Je vindt de camping tussen West-Friesland en Noord-Holland, een stukje boven Amsterdam. In Hoogwoud om precies te zijn. Wat dacht je van wandelen door de natuur, struinen door pittoreske dorpjes en zwemmen in het IJsselmeer of in de Noordzee? Sounds good. Een heerlijke plek om bij te komen, te genieten van de natuur en om wat welverdiende tijd met de familie/vrienden door te brengen. Voor de avonturiers onder ons is het hier feest want je kunt je eigen caravan meenemen. De camping telt namelijk 50 kampeerplaatsen verdeeld over 5 velden. Wil je toch dat er meer voor je uit handen wordt genomen? No problemo. Je kunt bij Camping Boven ‘t Maaiveld ook verblijven in een volledig ingerichte belltent die van alle gemakken is voorzien. Het enige wat je zelf moet meenemen, is een slaapzak. Super easy. En ook voor de luxedieren is het hier lekker vertoeven. Je kunt namelijk ook slapen in een iets luxer en toch klein, gezellig en knus tiny house. Dit kleine houten huisje is gemaakt van duurzaam hout en biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen die op de vide kunnen slapen.

But there’s more! In de kas van Camping Boven ‘t Maaiveld wil je wezen. Je vindt er fijne plekken om een boek te lezen en een goede plofbank waar je om op te luieren. Bij minder goed weer kun je je opwarmen bij de open haard of speel je een spelletje aan grote, gemeenschappelijke tafel. Oh, en voor de kids is er een speciaal ingerichte speelhoek. Terwijl die kids onder de pannen zijn, kun jij vanaf het terras genieten van de lokale lekkernijen. Bonuspunten voor de muziek-en theateroptredens die regelmatig gegeven worden in de kas. Very nice.

Goed… De camping is een heus speelparadijs voor de kids én leuk voor jullie. Overal waar je kijkt op het terrein, vind je hoekjes en plekken om te lamballen OF om heerlijk te spelen. Wat dacht je van spelen in de sloot, een vlot bouwen of zandkastelen bouwen op het strand? De kids zullen je dankbaar zijn voor een trip naar Camping Boven ‘t Maaiveld. Beloofd.

Camping Boven ‘t Maaiveld