Spanje, Ibiza13 februari 2020, door Maartje

betaalbaar én kidsproof: Can Vistabella Boutique Resort op Ibiza, Spanje

Spanje, Ibiza, 13 februari 2020, door Maartje

betaalbaar én kidsproof: Can Vistabella Boutique Resort op Ibiza, Spanje

Je kunt er heus zo veel meer doen dan alleen maar feesten, daar op Ibiza. Can Vistabella is daar het ultieme bewijs van. Negeer hun slogan (“the garden of love”, daar worden wij persoonlijk een beetje naar van) en kijk naar de plek zelf. Die is top, zeker voor families.

Can Vistabella Boutique Resort, Ibiza

Can Vistabella Boutique Resort, Ibiza

Het resort (let ook maar even niet op die titel) is omgeven door Mediterraanse tuinen en er zit natuurlijk een zwembad bij. Hang daar vooral in, samen met de kleine, of ga schommelen. Er zijn heerlijke familiekamers, maar ook bungalows voor wat meer privacy. Die staan een beetje verstopt in de tuinen, met uitzicht op de groente- en kruidentuinen. Er zit ook een keuken in je hut voor even, dus jullie kunnen zelf beslissen of jullie een avondje koken of het toch uit handen geven. Kiezen jullie voor dit laatste, dan kun je op het terrein zelf neerstrijken bij het bijbehorende restaurant voor een visje. Alleen een cocktail kan natuurlijk ook. Alles is ingericht in een lekker Ibiza stijltje, met veel wit en wat gekleurde prints. 

Ibiza stad ligt op maar twintig minuutjes rijden, en het strand is nog een stuk dichterbij. Blijer krijg je ons niet. Als je daar toch bent, kun je een boot huren en het eiland vanaf het water bekijken. Wel zonnebrand meenemen.