Portugal, Algarve5 juni 2021, door Anne Abendroth

TheAdresses lanceert tweede guesthouse Casa Dois

Portugal, Algarve, 5 juni 2021, door Anne Abendroth

TheAdresses lanceert tweede guesthouse Casa Dois

We schreven eerder al over hospitality merk TheAdresses en hoe tof we hun werk vinden. De huizen van theAddresses zijn verspreid over het prachtige landschap van de Algarve, met eindeloze stranden, glooiende heuvels, oude boerderijen en schattige vissersdorpjes. En nu zijn ze terug. Na Casa Um lanceren ze Casa Dois in de Algarve in Portugal. Want what's in a name right? Precies. Casa Dois is onder handen genomen door het bekroonde Portugese architectenbureau Atelier Rua. Studio Stories heeft de inrichting op zich genomen. En het resultaat is awesome. See for yourself!

 

 

Casa Dois

Casa Dois

Je vindt dit prachtige guesthouse in een voormalig visserspakhuis in het hart van Olhaõ: één van de grootste vissershavens van de Algarve. De echte foodies en seafood liefhebbers onder ons kunnen hun hart hier ophalen. Het guesthouse ligt op loopafstand van de grootste vismarkt van de Algarve en je kunt met de taxibootjes die slechts op 80 meter afstand liggen, varen naar de mooiste verlaten eilandjes. Casa Dois is omgetoverd tot een sfeervolle stadswoning met een Zuiderse uitstraling. Er hangt simpelweg een relaxte vibe rondom het huis en dat is fijn. Het huis bestaat uit twee verdiepingen met twee slaapkamers én bijbehorende en suites. Je kunt hier met maximaal vier personen verblijven.

Picture this: een patio omgeven door een groene oase met witgekalkte muren. Vanaf de patio kun je met de trap naar het dakterras met een uitzicht waar je U tegen zegt. Wat dacht je van dineren tijdens de zonsondergang, terwijl je omgeven bent door het gezellige geroezemoes van Zuid-Portugese luitjes? Klinkt als muziek in onze oren.

TheAdresses

Natuurlijk hebben we ook een fijn lijstje restaurants in Portugal en tips waar je nu moet slapen in Porto.