Spanje, Mallorca26 juli 2021, door Anne Abendroth

Ultiem genieten doe je bij Casa Mana in Mallorca

Spanje, Mallorca, 26 juli 2021, door Anne Abendroth

Ultiem genieten doe je bij Casa Mana in Mallorca

Man, oh man, wat is Mallorca toch leuk. Je hebt er niet alleen onwaarschijnlijk knappe stranden; het eten is ook nog eens muy bien. Koters mee? No problemo, want er zijn genoeg leuke dingen te doen met de kids. Maar goed... We snappen het heus als je toe bent aan een vakantie zonder gillende koters (behalve die van jezelf eventueel - die kun je, als het goed is, hebben) en gewoon even wilt genieten van de rust en de natuur. Bij Casa Mana ben je aan het juiste adres.

 

Lees hier de ultieme hotspots van Mallorca.

 

Casa Mana

Casa Mana

Locatie, locatie, LOCATIE! De casa heeft de perfecte ligging op het Spaanse eiland. De casa werd in 2020 onder handen genomen door Ana Lui en Matias Alexandro. Zij toverden de 110 jaar oude boerderij om in een ecovriendelijke en moderne boerderij. Een plek waar je helemaal niets hoeft, maar alles mogelijk is. Goed, terug naar die perfecte locatie. Binnen vijfentwintig minuten rijden met de auto ben je in de hoofdstad Palma de Mallorca en binnen dertig minuten rijden sta je met je voeten op het strand en de haven van Pollença. Oh en als je zin hebt in een miniritje, dan vind je op slechts drie kilometer afstand van het huis de stad Binissalem, een kleine charmante gemeente en het centrum van de wijnstreek van het eiland.

 

Het leuke aan deze casa is dat het dient als een veranderende showroom voor lokale kunstenaars. Je vindt dan ook door het hele huis allemaal mooie werken die stuk voor stuk te koop zijn. De casa heeft een eigen biologische boerderij op het terrein die groenten, kruiden en biologische bloemen produceert die weer worden verkocht aan lokale markten en restaurants. Hoe leuk! Ook de trouwe viervoeter is van harte welkom, maar houd wel een oogje in het zeil – er lopen namelijk een aantal schapen over het terrein!

De boerderij telt in totaal vier slaapkamers. Op de begane grond vind je een prachtige paardenstalruimte met originele 110 jaar oude stenen vloeren en muren, een volledig uitgeruste moderne strakke keuken en het buitenterras met een uitzicht op de bergen waar je u tegen zegt en het zoutwaterzwembad. Kleine sidenote: je kunt alleen de boerderij in zijn geheel huren. Dus trommel die crew op en heerlijk weg met z’n allen.

Casa Mana