48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 11-05-2017
  • Amsterdam, Amsterdam Zuid, Den Haag

Chiapas Taco Cartel Amsterdam (de Pijp)

Chiapas Taco Cartel Amsterdam (de Pijp)

De ALLERlekkerste taco's van Amsterdam? Bij Chiapas Taco Cartel in de Pijp. Zonder twijfel. En dan is het ook nog eens de zaak met de grootste gunfactor van allemaal, vandaar op deze site wederom een keer een ode aan het kleine pijpenlaatje van een all year long zomerrestaurant. Op het menu een fantastische Baja taco (persoonlijke favoriet), een verrukkelijke Al Pastor, huisgemaakte nacho's en de beste guacamole... Alles om je ellebogen bij af te likken. Afijn, you get the point. Bovendien doet de lui achter Chiapas Taco Cartel zich niet groter voor dan ze zijn: afhalen en thuis bezorgen is de hoofdmoot en wie binnen aan een van de tafels aan de zijkant van het restaurant zijn taco wil oppeuzelen (of nog beter: als de zon ook maar een heel klein beetje schijnt aan het enkele tafeltje op de stoep), mag lekker aan de bar komen bestellen. Blikjes fris (of Mexicaans biertje - uiteraard) uit de grote koeling en klaar ben je.

Waarom deze liefde precies nu weer omhoog gehaald? Omdat a little bird ons ge-told heeft dat Chiapas Taco Cartel binnenkort vestiging nummer 2 gaat openen! In Den Haag waar de eigenaar zijn roots heeft. Waar? Zeeheldenkwartier. What else. Lees meer: Chiapas Taco Cartel