België, Gent7 mei 2016, door Maartje

Clouds 9000, Gent

België, Gent, 7 mei 2016, door Maartje

Clouds 9000, Gent

Nog even over Gent, en nog even over Clouds in my Coffee, sinds jaar en dag één van Gents leukste koffiebars. De eigenaren van die koffiebar, van Clouds in my Coffee dus, openden onlangs hun eigen B&B. Uiteraard al even smaakvol als je van de bar gewend bent (zou kunnen zijn). De B&B zit op de eerste verdieping van een oude kapel die de eigenaren eigenhandig verbouwden, wat een prachtige, lichte, zeven meters hoge bed and breakfast opleverde, meer dan smaakvol ingericht.

Barts-Boekje-clouds 9000

Dat is niet zo verwonderlijk aangezien de eigenaren ook een woonwinkel runnen, I/Object, en B&B Clouds 9000 werd volledig ingericht met spul dat ook bij I/Object te koop is. Die laatste, de winkel, is misschien wat lastig te vinden maar zit achter Clouds in my Coffee, de rode trap naar benee. Maar eenmaal daar is het een hebberigmakend walhalla. En als je er dan toch bent: ga vooral voor het befaamde I love you a Latte ontbijt van de Clouds-ers: voor 10 euro (als je in de B&B geslapen hebt that is, anders iets duurder maar nog steeds een aanrader) een giga-groot (en lekker) luxe ontbijt.

Kost dat? Niet eens zoveel: je slaapt bij Clouds 9000 voor € 120.00 voor een nacht. Een extra bed in de kamer kost heb je voor 30 euro extra (en het ontbijt voor de mini tot 2 jaar is gratis). Clouds 9000

Meer Gent lees je hier