Nederland, Rotterdam29 juni 2016, door Maartje

Club Gem Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 29 juni 2016, door Maartje

Club Gem Rotterdam

Ooo het pareltje! Precies 1 maand lang zijn de open, de deuren van het Rotterdamse Club Gem. Briljante naam natuurlijk voor een pareltje van een concept: een kunstplatform en event-ruimte waar je ook neer kunt strijken voor een boterham en een biertje. Ter verduidelijking: het lunch- en dinerkaart wisselt, een burger (zowel vega als beef) kan altijd, net als een hotdog en alles komt vanuit de Rowtown keuken die één en ander op de fiets komen bezorgen. Like. Kun je mooi een bodem leggen voor een avond stappen bij Club Gem. En kunst kijken natuurlijk. Waar? Aan de Nieuwe Binnenweg op nummer 75 in Rotterdam? Wanneer? Van 23 juni tot en met 23 juli 2016. Kijk vooral ook even naar de Facebook Eventpagina: genoeg te doen! Club Gem

Agenda:

8 juli 21:00 - Mingo
Het kleine zusje van Disco Flamingo. Funky feestje met o.a. Sevdaliza aan de draaitafels.
10 & 17 juli 14:00 Sunday Cinema 
Lounge en filmprogrammering van Open Doek, Rotterdam I Love You, 48 Hour en aansluitend een tribute met film, muziek en spoken word naar de legendarische filmregisseur Spike Lee.
15 juli 21:00 - De Lobby
Het Rotterdamse netwerkfeestje voor creatieven.
16 juli 18:00 - Expo Stacii Samidin & Album Release Terilekst
Gang en motorbendefotograaf Stacii Samidin verkoopt exclusief nieuw werk, van zijn bezoek aan gangs in Nairobi.
Later op de avond de album release van producer Terilekst, bekend van Brainpower en Jiggy Dje.
20 juli 18:00 - Artist Talk & Start 48 hour live painting
Een galerietour waarbij exposerende kunstenaars een intiem kijkje in hun werk geven. De drie jongste exposanten, afstudeerders aan de Willem de Kooning, beginnen aan hun 48 uur live painting in Club Gem.
21 & 22 juli - Eendracht Festival & Final Party
Afsluitfeest met goedkoop bier en lancering van 48 hour live painting
En natuurlijk koffie drinken, lunchen, borrelen en dineren op het zonnige terras of in de lounge. Motown (vegan) burgers, hotdogs en wisselende broodjes. Dansen, eten en drinken tussen de kunstwerken in de expo van 32 toonaangevende kunstenaars van nu.
Club Gem, Pop-up Art & Event Space, Nieuwe Binnenweg 75, Rotterdam