28 oktober 2020, door Anna Sophie Wellink

Dinsdag Dichtdag: CMR Rijmpjes helpt je de maand december door

28 oktober 2020, door Anna Sophie Wellink

Dinsdag Dichtdag: CMR Rijmpjes helpt je de maand december door

Het klinkt misschien nog best ver weg maar voordat je hebt doorhebt, je weet wel, twee keer knipperen... En de maand december is begonnen. December is een maand vol met leuks en gezelligheid. Duur is het ook but ok, hoort erbij. December is ook een maand waarin we behoorlijk creatief moeten zijn. We gaan veel koken voor elkaar en schuiven graag aan (lees hier voor makkelijke recepten). We kopen cadeaus en ontvangen ze me met open armen. En...we (proberen) leuke, grappige en originele gedichten te schrijven, ieder jaar weer een feest. Want wat vinden we dat soms moeilijk een leuk gedicht, maar wat is het ook leuk als het dan eenmaal goed gelukt is.

 

En we get the point, want terwijl je dit zit te lezen denk je vast, jullie bij Bart hebben makkelijk praten. Schrijven is part of the job. Klopt, schrijven wel, dichten niet. Vinden we ook lastig. Het goede nieuws hier, voor alles wat lastig is worden oplossingen gevonden. Hulde voor CMR Rijmpjes. 

CMR got you covered

CMR got you covered

Wat zijn we opgelucht want speciaal voor de feestdagen komt CMR Rijmpjes met een nieuw initiatief. En laten we daar nou net zo’n fan van zijn, nieuwe ideeën. Dinsdag Dichtdag. Vanaf 3 november tot en met 15 december schijven ze bij CMR Rijmpjes elke dinsdag 10 maatwerken voor sinterklaas en kerst. Oftewel, in totaal 70 rijmpjes op maat. Wil jij daarbij zitten? Snappen we, het werkt zo:

Via de website kun je je inschrijven. Voeg het product Dinsdag Dichtdag toe aan je winkelmandje. Je laat input achter van maximaal 150 woorden en dan gaat CMR aan de slag met jou rijmpje. Check in de tussentijd even de gram want jouw rijmpje word live gemaakt zodat je alles kunt volgen, hoe leuk is dat. Word de boel ook nog geprint op luxe papier en mooi ingepakt. Zo’n maatwerk is 35 euro, nou daar doen we het voor hoor.

Meest originele cadeau

Meest originele cadeau

CMR rijmpjes is er niet alleen voor de maand december, ze zijn er voor iedereen het hele jaar door. Een origineel verjaarscadeau, kraamcadeau, geboortekaart, trouw kaart of heel iets ander een promotie van je bedrijf. Alles word persoonlijk geschreven en helemaal aangepast bij jou boodschap. De conclusie van dit alles: het meest persoonlijke cadeau dat je kunt geven aan jezelf, een ander of je bedrijf.

Opzoek naar een leuk kraamcadeau, kijk dan eens hier.