Nederland, Amsterdam6 oktober 2020, door Michel + Renske

De heerlijke koffietent Coffee District opent nieuwe locatie op Willemsparkweg in Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 6 oktober 2020, door Michel + Renske

De heerlijke koffietent Coffee District opent nieuwe locatie op Willemsparkweg in Amsterdam

Hoera maal 2 want Coffee District Amsterdam heeft een nieuwe locatie geopend. Tromgeroffel: op de Willemsparkweg. Zo dichtbij het Rijksmuseum dat je 'm bijna kan zien (dat museum dus, niet de koffiezaak natuurlijk, dat zou gek zijn). Slechts een kleine stap vanaf het Museumplein en je staat voor de deur bij Coffee District Amsterdam nummer 2. Zo! Dat vinden we nog eens winst. En oh oh wat zijn de koffies hier héérlijk. Smeuïge schuimlaag en warme sterke, en toch verfijnde koffie.

Coffee District @Willemsparkweg

Coffee District @Willemsparkweg

De nieuwe coffee district is één en al licht. Zo zijn de muren bijna geheel van glas en dat geeft een enorm lekkere sfeertje. Fresh for coffee. Achter de counter vind je nog altijd Rosa en Adil die samen een topduo vormen. Rosa voor het aannemen van de orders a.k.a. beste gastvrouw ooit en Adil de king of making de beste koffies.
Binnen in het pand is het klein maar fijn, zo heb je boven een aantal plekjes maar zit menig mens vooral op de bankjes voor de deur of wordt het heerlijks meegenomen voor take-away.

Niet in de buurt van Willemsparkweg? Lees deze lijst met de lekkerste take-out koffie adresjes in Amsterdam en geniet van een heerlijke koffie to go.

Niks veranderd overigens aan het heerlijke zoetige assortiment – je wordt nog steeds even blij van de fijne croissants, cakes en cinnamon buns bij je koffie. Die cinnamon buns zijn een echte aanrader. Verwen jezelf en neem zo’n lekker ding mee. Je weet niet wat je mist!
Foto’s: Paulienvanbeusekom