• 16 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 July 2018
  • 22-02-2016
  • Rotterdam

Croos, Rotterdam

Croos, Rotterdam

Bij Bertmans in Rotterdam Noord over de Zaagmolenkade rechtdoor, water over, bij de Aldi naar links de Paradijslaan op, de wijk Crooswijk in, stoppen op de hoek van de Exercitiestraat - voilà, zo kom je bij het heerlijke nieuwe (en opvallend ruime) Croos. De kunstige zaak is - wat je noemt - een aanwinst voor de buurt: koffie van Man met Bril (= altijd een goed idee), ruige kunst aan de muren (= zoals we het graag zien), een vriendelijke vibe in een stoer lokaal (= dat zouden meer mensen moeten doen), een goede plek om de laptop nog eens open te slaan (hallo free & fast wifi) èn er is een heel, heel kindvriendelijke speelhoek, met keukentje (= voor het croost, vandaar).

Barts-Boekje-croos rotterdam 2

Op het menu een keur aan koffie's en thee's maar vooral op de taart zijn de dames trots - en daar zijn dus nogal wat variaties op. Al is de menukaart, blijkbaar, nog niet set in stone: opmerkingen maken mag en wie weet wordt er nog wat mee gedaan ook. Al blijft het zelfgebakken brood hoe dan ook, en terecht. Bonuspunten krijgt Croos voor de waardebonnen, online te koop. Zodat je iemand nog eens een keer 'zoet uurtje', een 'koffie (of thee) -leuten kaart' of een borrelmoment aan kan bieden. Croos