Nederland, Den Haag2 augustus 2019, door Michel + Renske

De beste koffie van Den Haag: Lot Sixty One Coffee Roasters The Hague

Nederland, Den Haag, 2 augustus 2019, door Michel + Renske

De beste koffie van Den Haag: Lot Sixty One Coffee Roasters The Hague

Gossie ja, wat moeten we kwijt over Lot Sixty One Coffee Roasters in Den Haag? Vooral dat het een van onze absolute Amsterdamse favorieten is die zijn weg naar het al even mooie en door ons eveneens geliefde Den Haag heeft gevonden. Worden we heel, heel blij van, dus dan Lot Sixty One-ers.

Lot Sixty One Coffee Roasters The Hague

Lot Sixty One Coffee Roasters The Hague

We riepen het in september al: Lot Sixty One komt van Amsterdam naar Den Haag!

Die favoriet die Lot Sixty One Coffee Roasters in Amsterdam is, kent eigenlijk maar één ‘maar’: alle locaties Lot Sixty One in de hoofdstad hebben misschien wel de beste koffie van de stad, maar niet zoveel ruimte. En je moet toegeven: het lult en/of laptopt een stuk lekkerder wanneer je niet steeds de elleboog van je buurman in je rug voelt, niet waar? In Den Haag is dat, zoals wel vaker, ander: hier is er nog ruimte voor de betere horeca, en zo ook voor een plek met puike koffie. Binnen is er ruimte en buiten op het terras op de gezellige binnenplaats geldt hetzelfde verhaal. Een verademing toch wel hoor, uitgesproken met alle respect voor 020 hoor. We zouden niet anders durven.

En dat niet alleen: naast de koffie die een van ‘s lands beste is, is de menukaart healthy én verfrissend. Er zijn verrukkelijke almond croissant (verrassend, we zeiden het toch!), goed met cayenne peper gekuide gepocheerde eieren met zalm (vreselijk, zo’n laffe hap, dat snappen ze bij Lot Sixty One tenminste ook), een dikke boterham met een taart aan biokip en verse groenten (aanrader), goed gevulde tosti’s op een pannini en natúúrlijk smakelijk rijk gevulde bowls en salades. O, en ontbijtpannenkoeken, die je niet heel veel tegenkomt in Den Haag, hebben ze hier dus lekker ook.