Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 June 2019
  • 17-09-2018
  • Den Haag, Koffie, Nieuw

Jaháá graag! Binnenkort ook Lot Sixty One in Den Haag

Jaháá graag! Binnenkort ook Lot Sixty One in Den Haag

Koffie en Den Haag, het is (nog) niet een al te beste combinatie. Ja natuurlijk, er zijn koffietentjes. Of beter gezegd, tentjes met toevallig ook koffie. Maar koffieboon-kunstenaars die het zwarte goud naar het San Francisco van Nederland brengen? Die zijn er maar weinig. Daarom hiep hiep hoi, Lot Sixty One komt naar Den Haag!

 

Lot Sixty One Den Haag

Een dependance van Lot Sixty One is natuurlijk overal welkom. En van de Amsterdamse Kinkerstraat - altijd stampvol - naar de Haagse Torenstraat is natuurlijk eigenlijk heel logisch. Lot Sixty One gaat neerstrijken in dat grote pand pal tegenover de blauwe supermarkt, dus plek voor iedereen. Koffie met goede wifi doordeweek, koffie op zaterdag na het boodschappen doen en koffie met een krantje op zondag. Het zou hier warempel allemaal kunnen. Voorheen zat er al een koffie'achtig iets, maar met de komst van Lot Sixty One raakt zoiets al snel in de vergetelheid, snapt u?

Lot Sixty One The Hague