17 maart 2020, door Maartje

De heerlijkste merken die thuisblijven tot een feestje maken

17 maart 2020, door Maartje

De heerlijkste merken die thuisblijven tot een feestje maken

Hadden we al verteld dat we binnen blijven? Is zo. Hoe we het leuk houden? Met lekkere warme en lieve spullen om ons heen. Dit  zijn de lekkerste label waar wij ons mee omringen tijdens deze Bart Blijft Binnen periode.

Hotel aan huis: Pulitzer Home Collectie

Hotel aan huis: Pulitzer Home Collectie

Horeca – het woord zegt het al: hotels, restaurants, café. Die laatste twee zijn hier al volop behandeld maar ook in de hotellerie regent het annuleringen. Gelukkig heeft een van onze favoriete Amsterdamse hotels een verrukkelijke webshop waar je spullen aanschaft om het ultieme Pulitzergevoel in huis te halen. Zachte fluffy pantoffels. De allerbeste kraakheldere (spierwit zijn ze) lakens en natúúrlijk de (huis)geur der geuren: geurkaarsen van Le Labo (geur Santal 33, wij zelden iets anders in huis). Hier vind je de shop

Snuggle up: Give a Pom

Snuggle up: Give a Pom

Al tijden op mijn lijstje om 1) aan te schaffen en 2) iets mee te doen, de rete-gezellige folklore pantoffel met bonte pompon. Now is the time, en Give a Pom is een van de beste en leukste thuisblijfaanschaffen die je jezelf (of nog beter: een ander) as we speak kunt geven.

De kleurrijke Griekse sloffen worden met de hand gemaakt in, uiteraard, Griekenland, in Peloponnesos om precies te zijn, waardoor er geen slof hetzelfde is.

Er zijn de allerheerlijkste modelletjes voor kids en voor volwassenen. We dubben nog even over welke slof voor wie in welke kleur, maar het mandje zit al vol. En daarna hebben we een beetje geduld: het kan door omstandigeheden (joh) iets langer duren voordat je de vriendjes voor je voeten in huis hebt.

Babyboom ready met Love Stories Intimates

Babyboom ready met Love Stories Intimates

Over 9 maanden een Corona-boom, wij zetten er ons geld op! Wie weet hijsen we ons  wel in zo’n lekker Love Stories (slaap)setje – ook voor wie de fijne BH’tjes van het label niet past. Love Stories is online gewoon open, en de webshop zorgt vast voor een avond shop plezier. Tot alles weer uit mag en het pas écht leuk wordt.

liefste cadeautje: de rijmpjes van CMR

liefste cadeautje: de rijmpjes van CMR

Een rijmpje van Charlotte is altijd een goed idee, en het liefste cadeau dat je iemand kunt geven. Charlotte maakt ze namelijk op maat – persoonlijker wordt het niet. Lief om aan je lief te geven, als je die nu even niet opzoeken kunt.

Check de insta van CMR_Rijmpjes voor meer lieve, gezellig, kleffe en grappige rijmpjes.