Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 June 2019
  • 11-01-2019
  • Amsterdam, Weekendtip

DE LIMITED-EDITION TAIKO X FEBO LANGOUSTINE FRIKANDEL Tijdens Hotelnacht 2019

DE LIMITED-EDITION TAIKO X FEBO LANGOUSTINE FRIKANDEL Tijdens Hotelnacht 2019

Volgend weekend is het alweer zover; Hotelnacht 2019. In de nacht van 19 op 20 januari zetten tientallen hotels in Amsterdam 's nachts hun deuren open voor feestjes en evenementen. Zo ook natuurlijk in het Conservatorium Hotel.

Restaurant Taiko is samen met de FEBO wel een heel speciale samenwerking aan. De platte (maar o-zo-lekkere) frikandel en de hamburger krijgen namelijk een luxe make-over. Chef Schilo van Coevorden heeft samen met de snackbarketen deze happen in een nieuw jasje gestoken. En die frikandel kun je dit weekend al proeven.

FEBO, Stadionplein

De frikandel is omgetoverd tot de 'Langoustine frikandel met groene curry, truffel, saffraan en chopped Ketel1 cubes. En deze fancy snack kun je niet alleen tijdens de Hotelnacht proeven, maar zal ook dit weekend te krijgen zijn bij FEBO op het Stadionplein. Komt mooi uit wanneer je toch al in zuid bent vanavond voor de Zuidpool Winterborrel.

Tijdens de Hotelnacht kun je in de Tunes bar van het Conservatorium Hotel de snacks uit een echte authentieke FEBO-snackmuur halen. De gewone hamburger is dan omgetoverd tot een 'Wagyu burger met radicchio en echte FEBO-grilsaus op een vers sesambroodje'. Klinkt spannend, willen we proberen. Meer info: hotelnacht.nl.