Nederland, Utrecht15 februari 2018, door Maartje

De Utrechter in Utrecht

Nederland, Utrecht, 15 februari 2018, door Maartje

De Utrechter in Utrecht

Midden in het Centrum (op steenworp afstand van Utrecht Centraal) is De Utrechter vorig jaar neergestreken. In een prachtig pand, met plek voor wel 150 gasten, en open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Gevestigd in datzelfde pand zit ook de Social Impact Factory, waar ondernemers samen werken en vergaderen. En dit gevoel vind je terug bij de Utrechter. 

Een plek waar je met je laptop rustig kunt werken, met je oma een taartje happen, met vrienden borrelen, met je familie blijven eten en met je vriendinnen aan de cocktails nippen. De Utrechter is bovendien een heerlijke mengelmoes van allemaal verschillende mensen. Kortom: een onvervalste stadsbrasserie en bar, dat is de Utrechter. Zoals ze het zelf beschrijven ‘’de keuken volgt het ritme van de dag’’, and that is what we like. 

Barts-Boekje-de-utrechter1

Voor het ontbijt iconische Eggs Benedict, voor de lunch de soft shell krab met venkel, een Côte De Boeuf voor diner en met een kaasplank toe. Maar ook voor de snelle hap hebben ze wat gevonden, bij de Utrechter kan je een 2 gangen theatermenu bestellen, voor als je een avondje Tivoli op de agenda hebt staan, ik zeg maar wat. Van die zaken die met je meedenken, dat zien we graag bij Bart HQ. Een goeie koffie en goeie gerechten op de kaart voor een goeie prijs in een prettige omgeving met prettige mensen, dát is De Utrechter.

Vredenburg 40, Utrecht

x Juliette

IENS RESERVEER