Nederland, Den Bosch21 november 2016, door Maartje

Deeg Den Bosch

Nederland, Den Bosch, 21 november 2016, door Maartje

Deeg Den Bosch

Bij Pizzabar Deeg Den Bosch hebben ze passie voor pizza! Deeg, een heerlijke frisse plek in het centrum van Den Bosch waar een pizza tweepuntnul op de blank houten tafels komt. Het deeg van de pizzas wordt gemaakt meel rechtstreeks uit Italië. Je kunt kiezen uit speltdeeg, tarwedeeg en het normale witte deeg.

Pizzabar Deeg

Pizzabar Deeg

De pizza’s worden op traditionele wijze bereid, in een hout gestookte oven. Op het menu o.a. pizza met crème van avocado, gemarineerde scampi’s, parmezaanse kaas en rucola of toch voor de pizza met pomodoro, mozzarella, verschillende gemarineerde paddestoelen en truffel crème… Keilastig! Maar natuurlijk heeft Deeg hier dé oplossing voor: bestel gewoon verschillende pizza’s met vrienden en deel ze met elkaar. Joh.

Maar Deeg maakt het je alsnog toch nog lastiger aangezien het restaurant ook nog een prima aanbod aan verschillende pasta’s heeft, plus een speciaal menu voor het kroost. Deeg is op maandag gesloten, van dinsdag en woensdag is de zaak van vier tot tien geopend. Donderdag t/m zondag is het echt feest. Deeg is dan namelijk open van half 11 tot 10 uur.

Pizzabar Deeg