Nederland, Den Haag24 mei 2016, door Maartje

Festival DORST, Den Haag – 27-29 mei

Nederland, Den Haag, 24 mei 2016, door Maartje

Festival DORST, Den Haag – 27-29 mei

Nu alweer dorstig en toe aan komend weekend? Say no more, dit weekend kun je namelijk genieten van wijn en/of bier in het Haagse Westbroekpark. Hier, in één van onze lievelingsparken, tussen de chique woonwijken van Den Haag en Scheveningen, vind je dat weekend Festival DORST, een nieuw wijn- en speciaalbierfestival met voor ieder (met dorst) wat wils. Ruim 70 verschillende wijnen en meer dan 70 speciaalbieren van over de hele wereld, een proeflokaal in de buitenlucht dus! Er is niet alleen drank in overvloed, ook zijn er genoeg foodtrucks en is er live muziek, zijn er workshops en genoeg “creatief entertainment” (omvangrijke term voor silent disco?). Zo kun je bij de DORST wijn- en spijsproeverij leren proeven, beleven, ervaren en vooral genieten.

We kondigden het al een tijdje terug aan, DORST is het zusje van foodfestival TREK, dus dat belooft veel goeds. Tip: ga voor een echt Haags biertje, Kompaan bier. Gebrouwen door twee Hagenezen ín Den Haag, wat wil je nog meer?

Kaartjes kopen moet en kan bij de ingang van het festivalterrein maar als je van gemak en snelheid houdt kun je je ticket en muntjes hier ook alvast reserveren: www.festival-dorst.nl/tickets. Voor volwassenen is het € 5,- (inclusief glas), voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50 (inclusief glas). Op het terrein werkt betalen met een DORSTlesser betaalkaart, waar je een tegoed op zet in de vorm van DORSTjes.

Tijden dit weekend:

Vrijdag 27 mei 16:00 – 22:30 uur

Zaterdag 28 mei 14:00 – 22:30 uur

Zondag 29 mei 14:00 – 22:00 uur

En ben je komend weekend te druk maar wel benieuwd naar DORST? 26-28 augustus staan ze nog in het Paleiskwartier in ’s Hertogenbosch of 2-4 september in het Griftpark in Utrecht. Festival DORST.

Liever wat anders hetzelfde weekend? Check deze lijst even.