Engeland, Londen26 februari 2023, door Merche Ariza Gallego

Ducksoup: het restaurant in Londen voor natuurwijn en Instagrammable eten

Engeland, Londen, 26 februari 2023, door Merche Ariza Gallego

Ducksoup: het restaurant in Londen voor natuurwijn en Instagrammable eten

Zet dit restaurant maar op je hier-wil-ik-eten-in-Londen-lijst, want daar verdient Ducksoup zeker een plekje op. Dit kleine restaurant in Soho, Londen staat bekend om natuurwijn en simpel, maar delicious eten. En dat kunnen wij weten. Het is een type restaurant à la Crispin in Oost-Londen: eenvoudig eten zonder al te veel poespas (maar wel ontzettend lekker). Dit zijn de redenen waarom je echt naar de Ducksoup wil gaan als je de Engelse hoofdstad bezoekt.

Eenvoudig was nog nooit zo lekker

Eenvoudig was nog nooit zo lekker

Bij Ducksoup hoef je geen gecompliceerde gerechten te verwachten en dat is voor de verandering ook weleens fijn. Het leukste (en lekkerste) is om het menu met een shared dining mentaliteit te bekijken. Want ja, als je overal een beetje van kan eten, is er meer om van te genieten.

En genieten doe je hier zeker. Iedereen had het over de perzik, mozzarella, spek en basilicum van Ducksoup, maar met een wekelijks wisselend menu is het haast niet bij te houden wat voor lekkers erin dit Londense restaurant wordt geserveerd. Hun Instagram (@ducksoupsoho) bewijst dat.

Genoeg keuze voor natuurwijn-liefhebbers

Genoeg keuze voor natuurwijn-liefhebbers

Niet alleen het eten is lekker bij Ducksoup, ook van wijnen weten ze meer dan genoeg af en dan specifiek van natuurwijn. Het leuke is dat ze bij dit restaurant de wijnkaart net zo vaak veranderen als de menukaart. Mocht er keuzestress opspelen, dan kun je altijd gaan voor een glas van de verrassingswijn.

Je hoeft je dus als wijnliefhebber geen minuut te vervelen bij Ducksoup. De gezellige bar en het geluid van de old school platenspeler op de achtergrond maken dat je hier prima een middag of avond kan vertoeven onder het genot van een wijntje en een hapje.

In het bruisende hart van Londen

In het bruisende hart van Londen

Het smalle en knusse restaurant vind je op Dean Street, a.k.a. het bruisende hart van de Londense wijk Soho. In het voorjaar staan de grote ramen van het pand open en krijg je gegarandeerd dat vakantiegevoel.

Of je nou na het eten naar de metro rolt of meer wilt ontdekken in Soho, centraler kan je niet zitten. Kortom, bij restaurant Ducksoup in Londen heb je gegarandeerd een hele fijne middag of avond die je daarna tot in de late uurtjes kan voortzetten in central London.