17 september 2019, door Nina van Hilst

Duurzaam kraamcadeau: natuurlijk, non-toxisch en duurzaam gemaakte baby goods van Boro*Mini

17 september 2019, door Nina van Hilst

Duurzaam kraamcadeau: natuurlijk, non-toxisch en duurzaam gemaakte baby goods van Boro*Mini

Een van de meest sympathieke merken in babyland vinden we Boro*Mini. Ze maken natuurlijk, non-toxisch en duurzaam gemaakte baby goods als swaddles, badcapes, slabbetjes, dekentjes en vlaggetjes. Met liefde gemaakt en dus liefdevol om te geven als kraamcadeau.

Boro*Mini

Boro*Mini

Dat we ze ‘een van de meest sympathieke merken in babyland’ durven te noemen verdient meer uitleg. Deze karmapunten verdienen ze niet alleen door de duurzame en gifvrije productie. Maar tevens doordat de mooie baby items in Amsterdam West gemaakt worden door langdurig werkelozen en/of statushouders die een speciaal leertraject wordt aangeboden. En daarnaast – inmiddels kennen we de dames achter het merk – zijn ze zo passievol om iets goeds bij te dragen. En dat vinden we sympathiek.

Nu waren er al een hele poos mooie – of zeg maar gerust de mooiste – kleuren beschikbaar bij Boro*Mini. Allen verkregen uit natuurlijke, biologisch afbreekbare, niet giftige planten, wortels en mineralen. Helemaal veilig om door jouw baby’tje op gesabbeld te worden. Wat er in de collectie ontbrak was groen. Dan denk je ‘dat maak je toch gewoon even’. Alleen bleek het nogal een uitdaging te zijn om groen uit natuurlijke grondstoffen te verkrijgen. Maar…! Het is de dames in het Boro*Atelier gelukt! Voortaan heeft Boro*Mini een prachtige zeegroene (mogen we dat zo noemen?) kleur. Én een reeks uni kleuren in hun producten voor hen die prints liever aan een ander over laten.

Mogen wij ze gewoon allemaal lieve Boro*Mini?