Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 June 2019
  • 27-10-2017
  • Sneeuw, Spanje, Wintersport

El Lodge Sierra Nevada Spanje

El Lodge Sierra Nevada Spanje

Op een zonnige dag kun je de zee zien schitteren en met meer dan honderd kilometer aan piste is het Spaanse Sierra Nevada een onbekend skigebied dat wel wat meer bemind zou mogen worden. Drieentwintig meter hoogte telt de hoogste berg en daarmee is de streek stukken sneeuwzekerder dan bijvoorbeeld het Franse Courchevel. Mocht dat het niet doen voor je, laat dan de aanwezigheid van het in 2014 geopende El Lodge hotel de knoop doorhakken.

Barts-Boekje-el lodge 3

El Lodge, een logeeradres waar Finse blokhut Spaans temperament ontmoet. Cool en toch knus met gigantische chesterfields, koeienkleden op de vloer, strakke buitenjacuzzi’s en rode kaarsen in antieke kandelaars.

Er is een ski-in, ski-out verhuur met een laarzenkamer waar je je op je dooie gemak in je skioutfit kunt wurmen, en een zonnedek met ligstoelen bedekt met nepbont. Stop bij het ontbijt een paar pakjes Oreo-koekjes in je zak om later op de dag je sugar rush te stillen, en rond drieen maak je het plaatje compleet met een welverdiend glas glühwein op het zonnedek.

Barts-Boekje- el lodge 1

Kun je daarna meteen aanschuiven voor een diner van kreeft, steak of raclette, al is de shuttle service naar Tito Luigi’s tapas onderaan de berg is ook zo geregeld. Een lodge voor twee (en een paar kleintjes eventueel) is te boeken vanaf 480,- per nacht, ellodge.com