Nederland, Amsterdam27 november 2019, door Barts Boekje

Alleen dit weekend: waanzinnige expo Kat Klerks in Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 27 november 2019, door Barts Boekje

Alleen dit weekend: waanzinnige expo Kat Klerks in Amsterdam

We zijn een beetje boel op Kat Klerks. We bejubelden de creatieve beauty en haar prachtige kunstwerken al eens eerder, maar haar nieuwe expositie is reden te meer om Kat opnieuw in de schijnwerpers te zetten. Hierbij: onze ultieme weekendtip (en alleen dit weekend, dus go go go).

 

Expositie Kat Klerks

Expositie Kat Klerks

Donderdagavond 29 november is het zo ver, dan start Kat Klerks expo op Elandsgracht 55 in Amsterdam (lievelingsstraat op het gebied van kerstverlichting, maar dat terzijde). De werken van Kat doen het goed op social media, maar nog veel beter bij jou thuis aan de wand. Haar stijl is een mix tussen klassiek en trend, met altijd geometrische vormen in de hoofdrol. De ingetogen kleuren maken het tijdloos; een stuk kunst waar je een leven lang plezier van zult hebben. Vinden ook een aantal stijlvolle boutique hotels. Het Hotel Croisette Beach in Cannes en Hotel Lou Pinet in St. Tropez kochten onlangs een aantal werken aan. Park Centraal Amsterdam, dat recent een flinke upgrade heeft gekregen, heeft zelfs in elke kamer een echte Klerks hangen. Love that.

Tijdens de expositie in de Jordaan toont Kat haar nieuwste werk. Speciaal voor deze tentoonstelling heeft ze bovendien een zeefdruk gemaakt in een beperkte oplage van 100 stuks, allemaal genummerd en gesigneerd en exclusief verkrijgbaar tijdens de expo. Hierna gaat ons Kat internationaal. Next stop: Galerie Amelie Maison d’Art in Parijs, niet de minste. Daarna zal ze pas in mei 2020 weer exposeren in Amsterdam, dus grijp je kans en ga dit weekend.

  • Datum: 29 november – 1 December
  • Locatie: Elandsgracht 55, Amsterdam
  • Openingstijden: Vrijdag & Zaterdag 11:00 uur – 19:00 uur, Zondag 11:00 – 18:00 uur

Beeld: @katklerks