29 november 2017, door Maartje

Fabienne Chapot Lion Pop-Up Restaurant

29 november 2017, door Maartje

Fabienne Chapot Lion Pop-Up Restaurant

Ineens stond ze weer op ons netvlies, mejuffrouw Fabienne Chapot. Heel eerlijk, de tassen met de hartjes kenden we nu wel en daarmee was het label niet meer zo top of mind. Maar gelukkig was daar een zomer vol kekke all-over prints en dankzij een aantal pareltjes uit de huidige wintercollectie weten we de weg naar Fabienne weer te vinden (fluweel, luipaard, need we say more?).

Hoog zijn de verwachtingen dan ook nu binnenkort in samenwerking met het DNA Gala de Lion Collection wordt gepresenteerd. Een special edition waarbij de krachtige leeuw als symbool terugkeert op alle kledingstukken. En het mooie is: door een Lion item te kopen, steun je automatisch de strijd tegen kanker. De winst wordt namelijk rechtstreeks doorgesluisd naar onderzoek naar immuuntherapie dat uitgevoerd wordt door het Antoni van Leeuwenhoek. Reden te meer om zo’n prachtige blousje te scoren, vinden wij.

Barts Boekje - fabienne chabot lion

De lancering van de exclusieve collectie zal overigens allesbehalve geruisloos voorbij gaan. Op maandag 11 december wordt namelijk speciaal voor de gelegenheid BAUT Paradijs (een van de allerlaatste keren dat je daar terecht kunt want het BAUT-festijn trekt weer door!) omgetoverd tot pop-up restaurant waar voor €75,- een 3-gangen diner incl wijnarrangement op je wacht én waar je als eerste een item kunt bemachtigen. Ook de volledige opbrengst van deze avond gaat naar het goede doel.

Tickets > https://www.fabiennechapot.nl/dinner-ticket.html